Alkavat kurssit

Improvisaatio I

Alkeiskurssilla tutustutaan improvisaatioteatterin maailmaan. Kurssin aikana opitaan hyväksymään ja tukemaan toisten ehdotuksia sekä kuuntelemaan niin toista kuin itseäänkin. Kurssilla harjoitellaan improvisoituja kohtauksia ja tutustutaan ryhmätyöskentelyyn sekä lyhyihin impropeleihin.

Kurssille ei tarvita aiempaa kokemusta improvisaatioteatterista. Kurssimaksu sisältää viikottaisen opetuksen, muistiinpanovälineet sekä mahdollisuuden esiintyä kurssin päätteeksi. Lisäksi ImproKampuksen opiskelijat pääsevät ilmaiseksi kaikkiin Kujeen tuottamiin esityksiin kurssin aikana. Kurssista saa todistuksen. Kurssi toteutuu mikäli kurssille osallistuu vähintään 8 opiskelijaa.

Kurssin kesto: 6 kertaa (yhteensä 20 oppituntia á 45min)
Kurssimaksu: 119 €
Kurssin alkamisajankohta: Kurssi alkaa viikolla 43

Ryhmä 1: Aikuisten ryhmä
Maanantaisin klo 18.30-21.00 (23.10.-27.11.2017)

Improvisaatio II

Tasolla kaksi syvennetään opittuja taitoja ja laajennetaan osaamista improvisaatioteatterista. Kurssin aikana käsitellään muun muassa statuksia, hahmoja, tarinankerrontaa ja jatketaan ryhmätyöskentelyn hiomista. Kurssille osallistumiseen vaaditaan Improvisaatio I kurssin suorittaminen tai vähintään puolen vuoden kokemus improvisaatioteatterista.

Kurssimaksu sisältää viikottaisen opetuksen sekä mahdollisuuden esiintyä kurssin päätteeksi. Lisäksi ImproKampuksen opiskelijat pääsevät ilmaiseksi kaikkiin Kujeen tuottamiin esityksiin kurssin aikana. Kurssista saa todistuksen. Kurssi toteutuu mikäli kurssille osallistuu vähintään 8 opiskelijaa.

Kurssin kesto: 6 kertaa (yhteensä 20 oppituntia á 45min)
Kurssimaksu: 119 €
Kurssin alkamisajankohta: Kurssi alkaa viikolla 43

Ryhmä 1: Aikuisten ryhmä (KURSSI ON TÄYNNÄ)
Keskiviikkoisin klo 17.30-20.00 (25.10.-29.11.2017)

Improvisaatio III

Kolmannella tasolla keskitytään kahden hengen kohtauksiin, uskottaviin ja monipuolisiin henkilöhahmoihin sekä ihmissuhteisiin. Edelleen syvennetään yleistietoutta improvisaatioteatterista ja harjoitellaan ryhmäimprovisaatiota. Kurssille osallistumiseen vaaditaan Improvisaatio II kurssin suorittaminen.

Kurssimaksu sisältää viikottaisen opetuksen sekä mahdollisuuden esiintyä kurssin päätteeksi. Lisäksi ImproKampuksen opiskelijat pääsevät ilmaiseksi kaikkiin Kujeen tuottamiin esityksiin kurssin aikana. Kurssista saa todistuksen. Kurssi toteutuu mikäli kurssille osallistuu vähintään 8 opiskelijaa.

Kurssin kesto: 8 kertaa (yhteensä 27 oppituntia á 45 minuuttia)
Kurssimaksu: 159 €
Kurssin alkamisajankohta: Kurssi alkaa vuonna 2018 viikolla 2

Ryhmä 1: Aikuisten ryhmä
Tiistaisin klo 18.30-21.00 (9.1.-6.3.2018) (Viikolla 9 ei ole opetusta)

Improvisation I (in English)

Englanninkielisellä alkeiskurssilla tutustutaan improvisaatioteatterin maailmaan. Kurssin aikana opitaan hyväksymään ja tukemaan toisten ehdotuksia sekä kuuntelemaan niin toista kuin itseäänkin. Kurssilla harjoitellaan improvisoituja kohtauksia ja tutustutaan ryhmätyöskentelyyn sekä lyhyihin impropeleihin.

Kurssille ei tarvita aiempaa kokemusta improvisaatioteatterista. Kurssimaksu sisältää viikottaisen opetuksen sekä mahdollisuuden esiintyä kurssin päätteeksi. Lisäksi ImproKampuksen opiskelijat pääsevät ilmaiseksi kaikkiin Kujeen tuottamiin esityksiin kurssin aikana. Kurssista saa todistuksen.

Kurssin kesto: 4 viikkoa
Kurssimaksu: 79 €
Kurssin alkamisajankohta: Kurssi alkaa viikolla 44

Ryhmä 1: Aikuisten ryhmä
Tiistaisin klo 18.30-21.00 (31.10.-21.11.2017)  

Tutustuminen improon - Ilmainen improtunti

Haluatko päästä tutustumaan improvisaatioteatterin maailmaan? Tule mukaan ILMAISELLE tutustumistunnille ImproKampukselle! 

Seuraavat ilmaiset tutustumistunnit järjestetään Tourujoen Yössä, Mataralla Talvikki-tilassa klo 17 ja klo 19 (Matarankatu 4). Tunnille mahtuu 22 henkilöä. Ilmoittaudu ennakkoon osoitteeseen tourujoenyo@kyt.fi

Improvisaatioteatteri, jota usein kutsutaan myös improksi tai improvisaatioksi, on teatterin ja taiteen laji jossa tapahtumat, kohtaukset ja tarinat syntyvät hetkessä, eikä käsikirjoitusta ole. Syvimmillään dialogi, toiminta, henkilöhahmot ja kaikki muukin perustuvat improvisoijien väliseen vuorovaikutukseen, hetkessä elämiseen - kuuntelemiseen ja reagointiin.

Esittävän improvisaatioteatterin lisäksi Kampuksen kursseilla ja tälläkin ilmaisella näytetunnilla keskitytään kommunikointiin, toisten hyväksymiseen ja avoimeen suhtautumiseen uusia asioita kohtaan. Moka voikin olla mahdollisuus ja improvisaatioteatteri voi tuoda sinulle hyvän harrastuksen lisäksi uudenlaisia tapoja suhtautua maailmaan ympärilläsi.

Ilmoittaudu kurssille ilmoittautumislomakkeen kautta. Paikkoja on rajoitettu määrä. Tervetuloa!

Viikonloppukurssit

Kuje järjestää ImproKampuksen kursseja myös intensiivikursseina viikonloppuisin. Katso kurssien kuvaukset kurssitarjonnastamme.

Seuraava Improvisaatio I -intensiivikurssi järjestetään la-su 9.-10.12.2017. Ilmoittautuminen kurssille päättyy 24.11.2017.

Kurssin kesto: 20 oppituntia á 45 min
Kurssimaksu: 119 €
Kurssin aikataulu: Molempina kurssipäivinä klo 9.00 - 17.00

  
Tilaa uutiskirjeemme ja liity joukkoon. Tiedotamme uutiskirjeessä tulevista tapahtumista, esityksistä ja tarjouksista. Tervetuloa!


Ilmottautuminen

Tällä lomakkeella voit ilmoittautua haluamallesi kurssille.

Kurssi: (vaaditaan)

Improvisaatio I (viikko 43, ma 18.30-21)Improv in English I (week 44, Tue 18.30-21)Improvisaatio I (intensiivi la-su 9.-10.12.)Improvisaatio III (viikko 2, ti 18:30-20

Minulla on lahjakortti

Tarkista ennen lomakkeen lähettämistä, että tiedot ovat oikein!

Saat ilmottautumisen jälkeen Kujeelta sähköpostia, jossa on lisätietoja ja maksuohjeet. Osallistuminen kurssille on vahvistettu, kun kurssimaksu on suoritettu.

Jos sinulla on kysyttävää, niin ota yhteyttä asiasta kuin asiasta sähköpostilla osoitteeseen: improkampus@osuuskuntakuje.fi.

Tervetuloa kurssille!

ImproKampus in English

ImproKampuksen englanninkieliset kurssit sekä ilmoittautuminen löytyvät omalta englanninkieliseltä sivulta.

ImproKampus in English >>