Alkavat kurssit

Ilmainen tutustuminen improvisaatioon

Kiinnostaako improvisaatio, mutta sitoutuminen kurssiin vielä jännittää? Elokuun lopulla on mahdollisuus kokeilla improa ImproKampuksen ilmaisella tutustumiskerralla, jos kynnys kokonaisen kurssin aloittamiseen tuntuu vielä hieman korkealta. Tutustumiskerralla on mahdollisuus ilmoittautua myös seuraavalla viikolla alkavalle kurssille.

Tutustumiskerta järjestetään keskiviikkona 29.8. klo 18.00 Learning Hubilla osoitteessa Yliopistonkatu 36.

 

Lasten improvisaatioryhmä

Lasten improryhmä on todella mahtava mahdollisuus päästä harrastamaan improa pitkin syksyä. Viikottaisilla tunneilla tehdään erilaisia hauskoja teatteri-improvisaation harjoituksia, tutustutaan leikin kautta toisiin sekä ylipäänsä improvisaation monipuoliseen ja kivaan maailmaan.

Ryhmässä opitaan improvisaatioteatterin (ja elämän!) perustaitoja, kuten vuorovaikutustaitoja, yhteistyötä, toisten kuuntelemista, huomioon ottamista ja hyväksymistä. Ryhmässä harjoitellaan myös mm. tarinankerrontaa, hahmojen rakentamista sekä teatteriesityksen tekemistä. Näitä kaikkia taitoja on hyvä opetella tällaisessa turvallisessa ryhmässä, sillä niistä on paljon hyötyä niin koulussa kuin vapaa-ajallakin.

Kurssin kesto: 15 kertaa
Kurssimaksu: 170 €
Kurssin alkamisajankohta: Kurssi alkaa viikolla 36. Ilmoittautuminen kurssille päättyy 31.8.

Keskiviikkoisin klo 17.00-18.30 (5.9.-19.12.2018)

 

Improvisaatio I

Alkeiskurssilla tutustutaan improvisaatioteatterin maailmaan. Kurssin aikana opitaan hyväksymään ja tukemaan toisten ehdotuksia sekä kuuntelemaan niin toista kuin itseäänkin. Kurssilla harjoitellaan improvisoituja kohtauksia ja tutustutaan ryhmätyöskentelyyn sekä lyhyihin impropeleihin. Kurssille ei tarvita aiempaa kokemusta improvisaatioteatterista.

Kurssimaksu sisältää viikottaisen opetuksen, muistiinpanovälineet sekä mahdollisuuden esiintyä kurssin päätteeksi. Lisäksi ImproKampuksen opiskelijat pääsevät ilmaiseksi kaikkiin Kujeen tuottamiin esityksiin kurssin aikana. Kurssista saa todistuksen. Kurssi toteutuu mikäli kurssille osallistuu vähintään 8 opiskelijaa.

Kurssin kesto: 6 kertaa (yhteensä 20 oppituntia á 45min)
Kurssimaksu: 119 €
Kurssin alkamisajankohta: Kurssi alkaa viikolla 36. Ilmoittautuminen kurssille päättyy 27.8.

Ryhmä 1: Aikuisten ryhmä Maanantaisin klo 17.30-20.00 (3.9.-8.10.2018)

 

Improvisaatio II

Tasolla kaksi syvennetään opittuja taitoja ja laajennetaan osaamista improvisaatioteatterista. Kurssin aikana käsitellään muun muassa statuksia, hahmoja, tarinankerrontaa ja jatketaan ryhmätyöskentelyn hiomista. Kurssille osallistumiseen vaaditaan Improvisaatio I kurssin suorittaminen tai vähintään puolen vuoden kokemus improvisaatioteatterista.

Kurssimaksu sisältää viikottaisen opetuksen sekä mahdollisuuden esiintyä kurssin päätteeksi. Lisäksi ImproKampuksen opiskelijat pääsevät ilmaiseksi kaikkiin Kujeen tuottamiin esityksiin kurssin aikana. Kurssista saa todistuksen. Kurssi toteutuu mikäli kurssille osallistuu vähintään 8 opiskelijaa.

Kurssin kesto: 6 kertaa (yhteensä 20 oppituntia á 45min)
Kurssimaksu: 119 €
Kurssin alkamisajankohta: Kurssi alkaa viikolla 36

Ryhmä 1: Aikuisten ryhmä Tiistaisin klo 17.30-20.00 (4.9.-9.10.2018)

 

Improvisaatio III

Kolmannella tasolla kesktytään kahden hengen kohtauksiin, uskottaviin ja monipuolisiin henkilöhahmoihin sekä ihmissuhteisiin. Edelleen syvennetään yleistietoutta improvisaatioteatterista ja harjoitellaan ryhmäimprovisaatiota. Kurssille osallistumiseen vaaditaan Improvisaatio II kurssin suorittaminen. Kurssista saa todistuksen.

Kurssimaksu sisältää viikottaisen opetuksen sekä mahdollisuuden esiintyä kurssin päätteeksi. Lisäksi ImproKampuksen opiskelijat pääsevät ilmaiseksi kaikkiin Kujeen tuottamiin esityksiin kurssin aikana. Kurssista saa todistuksen. Kurssi toteutuu mikäli kurssille osallistuu vähintään 8 opiskelijaa.

Kurssin kesto: 8 kertaa (yhteensä 27 oppituntia á 45 minuuttia)
Kurssimaksu: 159 €
Kurssin alkamisajankohta: Kurssin ajankohta varmistuu myöhemmin syksyllä.

 

Improvisaatio IV

Tasolla neljä päästään tutustumaan pitkiin improvisoituihin näytelmiin, liike- ja kontakti-improvisaatioon sekä musiikki-improvisaatioon. Kurssin läpikäyneet halukkaat pääsevät kokemaan esiintymisen valmistujaisshowssa yleisön edessä. Kurssille osallistumiseen vaaditaan Improvisaatio III kurssin suorittaminen. Kurssista saa todistuksen.

Kurssimaksu sisältää viikottaisen opetuksen sekä mahdollisuuden esiintyä kurssin päätteeksi. Lisäksi ImproKampuksen opiskelijat pääsevät ilmaiseksi kaikkiin Kujeen tuottamiin esityksiin kurssin aikana. Kurssista saa todistuksen. Kurssi toteutuu mikäli kurssille osallistuu vähintään 8 opiskelijaa.

Kurssin kesto: 8 kertaa (yhteensä 27 oppituntia á 45 minuuttia)
Kurssimaksu: 159 €
Kurssin alkamisajankohta: Kurssi alkaa viikolla 36. Ilmoittautuminen kurssille päättyy 29.8.

Ryhmä 1: Aikuisten ryhmä Keskiviikkoisin klo 18.30-21.00 (5.9.-31.10.2018)

 

Improvisation I (in English)

Englanninkielisellä alkeiskurssilla tutustutaan improvisaatioteatterin maailmaan. Kurssin aikana opitaan hyväksymään ja tukemaan toisten ehdotuksia sekä kuuntelemaan niin toista kuin itseäänkin. Kurssilla harjoitellaan improvisoituja kohtauksia ja tutustutaan ryhmätyöskentelyyn sekä lyhyihin impropeleihin. Kurssille ei tarvita aiempaa kokemusta improvisaatioteatterista.

Kurssimaksu sisältää viikottaisen opetuksen sekä mahdollisuuden esiintyä kurssin päätteeksi. Lisäksi ImproKampuksen opiskelijat pääsevät ilmaiseksi kaikkiin Kujeen tuottamiin esityksiin kurssin aikana. Kurssista saa todistuksen.

Kurssin kesto: 5 kertaa (yhteensä 17 oppituntia á 45min)
Kurssimaksu: 99 €
Kurssin alkamisajankohta: Kurssi järjestetään myöhemmin syksyllä.

 

Improvisaatio lyhyesti

Improvisaatioteatteri, jota usein kutsutaan myös improksi tai improvisaatioksi, on teatterin ja taiteen laji jossa tapahtumat, kohtaukset ja tarinat syntyvät hetkessä, eikä käsikirjoitusta ole. Syvimmillään dialogi, toiminta, henkilöhahmot ja kaikki muukin perustuvat improvisoijien väliseen vuorovaikutukseen, hetkessä elämiseen - kuuntelemiseen ja reagointiin. Esittävän improvisaatioteatterin lisäksi Kampuksen kursseilla ja tälläkin ilmaisella näytetunnilla keskitytään kommunikointiin, toisten hyväksymiseen ja avoimeen suhtautumiseen uusia asioita kohtaan. Moka voikin olla mahdollisuus ja improvisaatioteatteri voi tuoda sinulle hyvän harrastuksen lisäksi uudenlaisia tapoja suhtautua maailmaan ympärilläsi. Ilmoittaudu kurssille ilmoittautumislomakkeen kautta. Paikkoja on rajoitettu määrä. Tervetuloa!

Viikonloppukurssit

Kuje järjestää ImproKampuksen kursseja myös intensiivikursseina viikonloppuisin. Katso kurssien kuvaukset kurssitarjonnastamme.

Tilaa uutiskirjeemme ja liity joukkoon. Tiedotamme uutiskirjeessä tulevista tapahtumista, esityksistä ja tarjouksista. Tervetuloa!

Ilmoittautuminen

Tällä lomakkeella voit ilmoittautua haluamallesi kurssille. Ilmoittautuminen on sitova.

Kurssi: (vaaditaan)

Lasten Improryhmä (viikko 36, ke 17-18.30)Improvisaatio I (viikko 36, ma 17.30-20)Improvisaatio II (viikko 36, ti 17.30-20)Improvisaatio IV (viikko 36, ke 18.30-21)Ilmainen tutustuminen ke 29.8 klo 18-20

Tarkista ennen lomakkeen lähettämistä, että tiedot ovat oikein!

Saat ilmottautumisen jälkeen Kujeelta sähköpostia, jossa on lisätietoja ja maksuohjeet. Ilmoittautuminen on sitova.

Jos sinulla on kysyttävää, niin ota yhteyttä asiasta kuin asiasta sähköpostilla osoitteeseen: improkampus@osuuskuntakuje.fi.

Tervetuloa kurssille!

ImproKampus in English

ImproKampuksen englanninkieliset kurssit sekä ilmoittautuminen löytyvät omalta englanninkieliseltä sivulta.

ImproKampus in English >>