Mikäklubi

Mikäklubi on Katseessa (Väinönkatu 26, Jyväskylä) kuukausittain improvisaatioteatteria esittävä klubi-ilta, jossa taitavat impronäyttelijät ja -muusikot loihtivat yleisön ehdotusten pohjalta takuulla ennennäkemättömiä kohtauksia katsojien riemuksi. Tule vaikuttamaan siihen mitä lavalla tapahtuu, sekä viihtymään hauskan improillan parissa!

Kevätkaudella Mikäklubia esitettiin Ilokivessä, mutta syyskaudella Mikäklubia esitetään toissa vuotiseen tapaan Ravintola Katseessa. Tervetuloa!

Syyskauden 2017 Mikäklubit

Perjantai 15.9. Mikäklubi nro 40
Lauantai 14.10. Mikäklubi nro 41
Lauantai 11.11. Mikäklubi nro 42
Perjantai 8.12. Mikäklubi nro 43

Showtime klo 19.00. Lipunmyynti ja baari aukeavat klo 18.30. Ovet sulkeutuvat noin varttia yli alkamisajankohdan jälkeen.
Liput ennakkoon 12 / 8 € ja ovelta 13 / 9 € (Katseen narikkamaksu 3 €)

Lippuja voi ostaa ennakkoon Holvi-verkkokaupan kautta osoitteesta holvi.com/shop/mikaklubi/. Lipunmyynnissä voi maksaa pankkikortilla.

Klubi on K-18.

Mikäklubi on toiminut vuodesta 2011 ja sen tuotanto siirtyi syksyllä 2015 Kujeen alle. Klubilla esiintyy impronäyttelijöitä Improvisaatioteatteri Joo!:sta ja Ässiä hatusta improvisaatioteatterista.Tilaa uutiskirjeemme ja liity joukkoon. Tiedotamme uutiskirjeessä tulevista tapahtumista, esityksistä ja tarjouksista. Tervetuloa!