Tiina Jyväkorpi

 

Ota yhteyttä:

tiina at osuuskuntakuje.fi

Seuraa Tiinaa Instagramissa

Tiina Jyväkorpi on yhteiskuntatieteiden maisteri. Tämä johtuu siitä, että kun hän sanoi haluavansa tulla elokuvaohjaajaksi, hänen tuttunsa neuvoi, että älä vain opiskele elokuva-alaa, sillä silloin tiedät elokuvien teosta kaiken, muttet maailmasta mitään.

Viiden vuoden yliopistokokemuksen jälkeen Tiina jäi äitiyslomalle ja luki avoimessa yliopistossa varhaiskasvatustieteiden aineopinnot ja draamakasvatuksen perusopinnot. Tiina kiinnostui Harrisin ryhmäsosialisaatioteoriasta ja alkoi työstää sekä ensimmäistä näytelmäänsä että prosessidraamaa virheidensietokyvyn kehitykseen. 

Tulevaisuudessa Tiina haluaa auttaa yksilöitä voimaan paremmin ryhmissään draaman ja kulttuurin avulla. 

Tiina on innokas origami-harrastaja ja hän on kehitellyt työpaikan hyvinvointiin suunnitellun origami-hetken. Tiinan origameja löytyy Instagramissa tililtä @jyvis283. Korona-aikana hänellä on yhteisöllinen tuhannen kurjen projekti käynnissä, johon voi osallistua tekemällä origami-kurjen, ottamalla siitä kuvan ja liittämällä siihen Instagramissa hästägin #1000cranesforcorona . 

TYHY Origami – puolituntinen työyhteisön hyvinvoinnille

Origami tarkoittaa japanilaista paperintaittotaidetta. Jokainen origami tulee sellaiseksi kuin se juuri tänään tulee ja siksi se on täydellinen.

Puolen tunnin TYHY Origami -kurssi sisältää orientoivan harjoituksen sekä kahden yksinkertaisen ja visuaalisesti näyttävän eläin-origamin taittelun. Ohjaajana on rauhallinen, lempeä ja innostava Tiina Jyväkorpi.

Origamin taittelu -hetki on osa työyhteisön hyvinvoinnista huolehtimista. Yhteisen ajan ottaminen on yksi näkyvä arvostuksen muoto ja leikki yksi turvallisuusvihjeistä. Yhdessä origamin taitteleminen luo työyhteisöön mahdollisuuden kokea turvallisuutta ja toisen arvostamista, mikä tutkitusti luo motivaatiota, luottamusta ja sitoutumista työyhteisöön. Tämä kurssi on suunniteltu konkreettisesti parantamaan työyhteisön hyvinvointia ja se palvelee ryhmäytymistä ja toisen arvostamista.