Hyppytunnit kesällä 2022

ImproKampuksen Hyppytunti on yksittäinen, yhden illan pituinen improvisaatiokerta, joka on suunnattu kaikille improvisaatiosta kiinnostuneille aiempaan improtaustaan katsomatta. Teemat vaihtelevat kertojen mukaan, ja tarjolla on tekniikoita improvisaation, teatterin, draaman, tanssin ja hyvinvoinnin eri osa-alueilta. Hyppytunneilla pääsee kokeilemaan uutta ja ylläpitämään vanhoja taitoja. Tai se on mahdollisuus tulla nauttimaan improvisaatiosta muiden improajien kanssa.

Hyppytunnit kesällä 2022

Hyppytunnit jatkuvat jälleen tulevana kesäkautena. Teemoina on tällä kertaa roolin rakennus sekä genret.  Koska ImproKampuksella ei ole tällä hetkellä omaa tilaa, niin koontumispaikka kerrotaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Hyppytunti I: Improstartti - Kaivattuja kohtaamisia

Keskiviikko 15.6. kello 17-19.30
Hinta: 15 euroa

Ensimmäisellä Hyppytunnilla palataan takaisin toisten äärelle ja improvisaation ytimeen eli vuorovaikutukseen. Impro on vuorovaikutusta, mutta mitä sille on käynyt kun improvisaatio on ollut tauolla ja muu maailma välimatkan päässä? Vuorovaikutus voi tuntuakin äkkiseltään haastavalta. Ehkä kohtaamiset jännittävät ja toisen seurassa oleminen kummastuttaa.

Tällä Hyppytunnilla startataan jälleen improtoiminta, muistutellaan impron perusteista sekä kohdataan toisemme lämpimästi ja hyväksyen, turvallisessa ilmapiirissä. Olet sitten impron kanssa vanha tuttu tai on se sinulle täysin uusi tuttavuus, tule mukaan viettämään hauska ilta yhdessä!

 

 

Hyppytunti II: Rakenna itsestäsi - Liike ja ääni hahmon rakennuksessa

Keskiviikko 22.6. kello 17-19.30
Hinta: 15 euroa

Hahmonrakennusteemaisella Hyppytunnilla tutustutaan tapoihin hyödyntää liikettä ja ääntä erilaisten hahmojen luomisessa. Kerralla käydään läpi yli 15 eri hahmonrakennuskeinoa, jotka auttavat saamaan roolihahmoista enemmän irti, sekä tutustutaan laajasti ja rennolla otteella erilaisiin liikekieliin ja äänenmuodostustapoihin.

Hyppytunnin opettajina toimivat Marianna ja Kaisa, joten samalla kertaa saa molempien opettajien vinkit ja näkemykset aiheesta! Tunti sopii improvisaatiosta ja näyttelijäntyöstä kiinnostuneille.

 

Hyppytunti-viikonloppu

Genre-workshopit

Lauantai 27.8. ja sunnuntai 28.8. klo 10-15
Hinta: Yksi workshop (la tai su) 42 euroa tai molemmat workshopit yhteishintaan 75 euroa .

 

Ensimmäiset Hyppytunnit järjestettiin kesällä 2020 ja saivat jatkoa seuraavana syksynä. Tutustu aiempien kertojen teemoihin:

Aiemmat Hyppytunnit >> 

Alkavat kurssit

ImproKampukselle voi ilmoittautua lomakkeella, joka löytyy alkavien kurssien kanssa samalta sivulta.

Ilmoittaudu kursseille >> 

ImproKampus in English

ImproKampuksen englanninkieliset kurssit sekä ilmoittautuminen löytyvät omalta englanninkieliseltä sivulta.

ImproKampus in English >>