Ilmoittaudu

ImproKampuksen kevätkausi peruuntui Korona-pandemian takia, mutta nyt syksyllä 2020 uudistunut kurssitarjonta aloitetaan uudemman kerran. Kurssit toteutetaan viranomaissuositusten mukaisesti ja muuttuviin tilanteisiin pyritään mukautumaan, jotta osallistuminen olisi turvallista.

Ilmottaudu kurssille oheisen ilmottautumislomakkeen kautta. Paikkoja on rajoitettu määrä ja ilmoittautuminen on sitova.

 

Syyskauden 2020 kurssit

 

Improvisaation jatko

Jatkokurssilla syvennetään opittuja taitoja ja laajennetaan osaamista improvisaatioteatterista. Kurssin aikana käsitellään muun muassa statuksia, hahmoja, tarinankerrontaa ja jatketaan ryhmätyöskentelyn hiomista. Kurssille osallistumiseen vaaditaan ImproKampuksen alkeiskurssin suorittaminen tai vastaava kokemus improvisaatioteatterista.

Kurssin ajankohta: maanantaisin 30.11.-14.12. 2020 ja 11.1.-8.2.2021 (huom. välissä joululoma) klo 18-20
Kurssin kesto: 8 viikkoa (16 tuntia)
Hinta: 119 € (sis. alv. 24%)
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 28.11.2020

 

Hyppytunnit

Hyppytunti on yksittäinen, yhden illan pituinen improvisaatiokerta, joka on suunnattu kaikille improvisaatiosta kiinnostuneille aiempaan improtaustaan katsomatta. Teemat vaihtelevat kertojen mukaan, ja tarjolla on tekniikoita improvisaation, teatterin, draaman, tanssin ja hyvinvoinnin eri osa-alueilta. Hyppytunneilla pääsee kokeilemaan uutta ja ylläpitämään vanhoja taitoja. Tai se on mahdollisuus tulla nauttimaan improvisaatiosta muiden improajien kanssa.

 

Hyppytunti II: Improvisoitu itsenäisyyspäivä

Lauantai 5.12.2020 klo 18-20

Arvoisa vastaanottaja,

Täten ollen kutsumme Teidät, arvon improvisoija, ImproKampuksen itsenäisyyspäivän varjojuhlaan 5. joulukuuta 2020. Itsenäisyysjuhla ei ole koskaan ollut juuri tällainen, sen voimme taata. Tällä juhlallisella, pitkillä perinteillä varustetulla Hyppytunnilla juhlitaan, luodaan kansalliseen itsetuntoon kytkeytyvä klassikkoelokuva ja pidetään tietysti puheita.

Vastaustanne odottaen,
Hyppytunnin virallinen opettaja Kaisa Eräpuro

Juhlapukeutuminen suositeltavaa, mutta ei pakollista.

 

Hyppytunti III: Best of... keikkatekniikat

Keskiviikko 16.12.2020 klo 18-20
Opettajana Kaisa Eräpuro

Tällä Hyppytunnilla rummutetaan läpi klassisia ja erittäin toimiviksi todettuja lyhyitä, TV:stäkin tuttuja improvisaatioteatterin esitystekniikoita. Kerralla saat hyvää treeniä esiintymislihaksille ja uutta näkemystä siihen, mitä erilaisissa keikkatekniikoissa kannattaa ottaa huomioon.

Tervetuloa virittäytymään improkeikkamielelle tai muuten vain pitämään hauskaa impron parissa!

 

 

Kevätkauden 2021 kurssit

 

Ilmainen tutustuminen improvisaatioon

Seuraava kerta tammikuun 2021 alkupuolella 

Kiinnostaako improvisaatio, mutta sitoutuminen kurssiin vielä jännittää? Mitä improvisaatio ylipäänsä on? Mitä hyötyjä siitä voisi olla?

ImproKampuksella on mahdollisuus kokeilla improa ilmaisella tutustumiskerralla, jossa pääset tutustumaan improvisaation monipuoliseen maailmaan. Tutustumiskerta on matalan kynnyksen mahdollisuus kokeilla mitä kaikkia positiviisia vaikutuksia improvisaatio voi tuoda sekä arkeen että työelämään.

Tutustumiskerta ei sido kursseihin, mutta siellä on mahdollisuus ilmoittautua seuraaville alkaville kursseille ja kysellä ImproKampuksen toiminnasta.

 

Improvisaation alkeet

Alkeiskurssilla tutustutaan improvisaatioteatterin maailmaan. Kurssin aikana opitaan hyväksymään ja tukemaan toisen ehdotuksia, kuuntelemaan toisia sekä itseä, harjoittelemaan improvisoituja kohtauksia ja tutustumaan ryhmätyöskentelyn sekä lyhyiden impropelien maailmaan. Kurssille ei tarvita aiempaa kokemusta improvisaatioteatterista.

Kurssin ajankohta: keskiviikkoisin 15.1.2021 alkaen.
Kurssin kesto: 8 viikkoa (16 tuntia)
Hinta: 119 € (sis. alv. 24 %)

 

ImproKampus in English

ImproKampuksen englanninkieliset kurssit sekä ilmoittautuminen löytyvät omalta englanninkieliseltä sivulta.

ImproKampus in English >>