Ilmoittaudu

ImproKampuksen kevätkaudella 2022 järjestetään muutamia lyhyempiä viikonloppukursseja ja kesällä 2022 yksittäisiä kurssi-iltoja, pidemmät kurssikokonaisuudet jatkuvat alustavasti syyskaudella.

 

Kevätkausi 2022

 

Sointini® -kurssi

Improvisoi, laula ja löydä oma sointisi!
SointiniⓇ -kurssilla harjoitellaan improvisaatioteatterin työkalujen avulla mm. vuorovaikutustilanteita, esiintymistilanteita, läsnäoloa, laulamista sekä tutustutaan omaan kehoon instrumenttina. Voit olla vasta-alkaja laulamisessa, laulamista jo harrastanut tai jo kokeneempi laulaja.

Kurssi on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat kasvattaa itsevarmuutta esiintymiseen ja laulamiseen sekä kaipaavat rohkeutta vapautua kokeilemaan uusia asioita improvisaation ja musiikin avulla. Kurssin harjoitukset avaavat uusia ajatuksia, opettavat erilaisia asioita äänenkäytössä ja laulamisessa, laajentavat tunneilmaisua ja opettavat jokapäiväisiä vuorovaikutustaitoja.

Kurssilla voit harjoitella laulamista, esiintymistä ja lavalla olemista. Kurssin harjoitukset tehdään aina itseä kuunnellen ja luottaen omiin vaistoihin, joten sinä määrittelet tekemisen tasosi kussakin tilanteessa.

Kurssin opettajat: laulaja, improvisoija (draamakasvatuksen perusopinnot) Miia Lehtio ja draamaopettaja, tanssi-liiketerapeutti, improvisoija Marianna Räsänen.

SointiniⓇ -kurssi järjestetään kaksi kertaa keväällä 2022 Karaoke Bar Helmessä, Jyväskylässä.

Kurssi A: keskiviikko (4 krt) 20.4.-11.5.2022 klo 18.00-20.30
Kurssi B: lauantai (3 krt) 7.5.-21.5.2022 klo 16.00-19.15.
Kurssin hinta: 129€ (sis. alv 24%). Jos haluat sopia maksusta erissä, ota meihin yhteyttä.

 

 

Avoimet ovet: Ilmainen tutustuminen improvisaatioon

Alustavasti alkukesästä 2022

Kiinnostaako improvisaatio, mutta sitoutuminen kurssiin vielä jännittää? Mitä improvisaatio ylipäänsä on? Mitä hyötyjä siitä voisi olla?

ImproKampuksella on mahdollisuus kokeilla improa ilmaisella tutustumiskerralla, jossa pääset tutustumaan improvisaation monipuoliseen maailmaan. Tutustumiskerta on matalan kynnyksen mahdollisuus kokeilla mitä kaikkia positiviisia vaikutuksia improvisaatio voi tuoda sekä arkeen että työelämään.

Tutustumiskerta ei sido kursseihin, mutta siellä on mahdollisuus ilmoittautua seuraaville alkaville kursseille ja kysellä ImproKampuksen toiminnasta.

 

Viikonloppukurssit

 

Seinät puhuvat ja Saippuaooppera

Syksyltä siirtyneet viikonloppukurssit pidetään kevätkaudella..

 

Pitkät kurssit

 

Improvisaation alkeet

Alkeiskurssilla tutustutaan improvisaatioteatterin maailmaan. Kurssin aikana opitaan hyväksymään ja tukemaan toisen ehdotuksia, kuuntelemaan toisia sekä itseä, harjoittelemaan improvisoituja kohtauksia ja tutustumaan ryhmätyöskentelyn sekä lyhyiden impropelien maailmaan. Kurssille ei tarvita aiempaa kokemusta improvisaatioteatterista.

Kurssin ajankohta: alustavasti kevätkaudella 2022.

 

Improvisaation jatko

Jatkokurssilla syvennetään opittuja taitoja ja laajennetaan osaamista improvisaatioteatterista. Kurssin aikana käsitellään muun muassa statuksia, hahmoja, tarinankerrontaa ja jatketaan ryhmätyöskentelyn hiomista. Kurssille osallistumiseen vaaditaan ImproKampuksen alkeiskurssin suorittaminen tai vastaava kokemus improvisaatioteatterista.

Kurssin ajankohta: alustavasti syyskaudella 2022..

 

Ennakkoilmoittaudu kursseille oheisen ilmoittautumislomakkeen kautta.

 

ImproKampus in English

ImproKampuksen englanninkieliset kurssit sekä ilmoittautuminen löytyvät omalta englanninkieliseltä sivulta.

ImproKampus in English >>