Ilmoittaudu

ImproKampuksen kurssit ovat siirtyneet Korona-pandemian leviämisen takia myöhempään ajankohtaan. Kevät tuo muutoksia Kampuksen toimintaan, mutta kurssit pyritään toteuttamaan viranomaissuositusten mukaisesti. Seuraa uutisointia!

Ilmottaudu kurssille oheisen ilmottautumislomakkeen kautta. Ajankohdat ovat vielä alustavia.

 

Alkavat kurssit

 

Avoimet ovet: Ilmainen tutustuminen improvisaatioon

Alustavasti syyskaudella 2021

Kiinnostaako improvisaatio, mutta sitoutuminen kurssiin vielä jännittää? Mitä improvisaatio ylipäänsä on? Mitä hyötyjä siitä voisi olla?

ImproKampuksella on mahdollisuus kokeilla improa ilmaisella tutustumiskerralla, jossa pääset tutustumaan improvisaation monipuoliseen maailmaan. Tutustumiskerta on matalan kynnyksen mahdollisuus kokeilla mitä kaikkia positiviisia vaikutuksia improvisaatio voi tuoda sekä arkeen että työelämään.

Tutustumiskerta ei sido kursseihin, mutta siellä on mahdollisuus ilmoittautua seuraaville alkaville kursseille ja kysellä ImproKampuksen toiminnasta.

 

Improvisaation alkeet

Alkeiskurssilla tutustutaan improvisaatioteatterin maailmaan. Kurssin aikana opitaan hyväksymään ja tukemaan toisen ehdotuksia, kuuntelemaan toisia sekä itseä, harjoittelemaan improvisoituja kohtauksia ja tutustumaan ryhmätyöskentelyn sekä lyhyiden impropelien maailmaan. Kurssille ei tarvita aiempaa kokemusta improvisaatioteatterista.

Kurssin ajankohta: alustavasti syyskaudella 2021.
Kurssin kesto: 8 viikkoa (16 tuntia)
Hinta: 119 € (sis. alv. 24 %)

 

ImproKampus in English

ImproKampuksen englanninkieliset kurssit sekä ilmoittautuminen löytyvät omalta englanninkieliseltä sivulta.

ImproKampus in English >>