Ilmoittaudu

ImproKampuksen kevätkauden alku on siirtynyt myöhemmäksi Korona-pandemian leviämisen takia. Kevät tuo muutoksia Kampuksen toimintaan, mutta kurssit pyritään toteuttamaan viranomaissuositusten mukaisesti. Seuraa uutisointia!

Ilmottaudu kurssille oheisen ilmottautumislomakkeen kautta. Ajankohdat ovat vielä alustavia.

 

Kevätkauden 2021 kurssit

 

Avoimet ovet: Ilmainen tutustuminen improvisaatioon

Alustavasti keskiviikkona 20.1.2021 klo 18-20

Kiinnostaako improvisaatio, mutta sitoutuminen kurssiin vielä jännittää? Mitä improvisaatio ylipäänsä on? Mitä hyötyjä siitä voisi olla?

ImproKampuksella on mahdollisuus kokeilla improa ilmaisella tutustumiskerralla, jossa pääset tutustumaan improvisaation monipuoliseen maailmaan. Tutustumiskerta on matalan kynnyksen mahdollisuus kokeilla mitä kaikkia positiviisia vaikutuksia improvisaatio voi tuoda sekä arkeen että työelämään.

Tutustumiskerta ei sido kursseihin, mutta siellä on mahdollisuus ilmoittautua seuraaville alkaville kursseille ja kysellä ImproKampuksen toiminnasta.

 

Improvisaation alkeet

Alkeiskurssilla tutustutaan improvisaatioteatterin maailmaan. Kurssin aikana opitaan hyväksymään ja tukemaan toisen ehdotuksia, kuuntelemaan toisia sekä itseä, harjoittelemaan improvisoituja kohtauksia ja tutustumaan ryhmätyöskentelyn sekä lyhyiden impropelien maailmaan. Kurssille ei tarvita aiempaa kokemusta improvisaatioteatterista.

Kurssin ajankohta: alustavasti keskiviikkoisin 27.1.2021 alkaen, jos ei viranomaissuositukset jatku helmikuulle.
Kurssin kesto: 8 viikkoa (16 tuntia)
Hinta: 119 € (sis. alv. 24 %)

 

ImproKampus in English

ImproKampuksen englanninkieliset kurssit sekä ilmoittautuminen löytyvät omalta englanninkieliseltä sivulta.

ImproKampus in English >>