Ilmoittaudu

ImproKampuksen syyskaudella 2021 järjestetään lyhyempiä viikonloppukursseja, pidemmät kurssikokonaisuudet jatkuvat alustavasti kevätkaudella. Ilmoittautua voi jo ennakkoon.

 

Kevätkausi 2022

 

Avoimet ovet: Ilmainen tutustuminen improvisaatioon

Alustavasti kevätkauden 2022 avauksena

Kiinnostaako improvisaatio, mutta sitoutuminen kurssiin vielä jännittää? Mitä improvisaatio ylipäänsä on? Mitä hyötyjä siitä voisi olla?

ImproKampuksella on mahdollisuus kokeilla improa ilmaisella tutustumiskerralla, jossa pääset tutustumaan improvisaation monipuoliseen maailmaan. Tutustumiskerta on matalan kynnyksen mahdollisuus kokeilla mitä kaikkia positiviisia vaikutuksia improvisaatio voi tuoda sekä arkeen että työelämään.

Tutustumiskerta ei sido kursseihin, mutta siellä on mahdollisuus ilmoittautua seuraaville alkaville kursseille ja kysellä ImproKampuksen toiminnasta.

 

Viikonloppukurssit

 

Seinät puhuvat  ja Saippuaooppera

Syksyltä siirtyneet viikonloppukurssit pidetään kevätkaudella..

 

Pitkät kurssit

 

Improvisaation alkeet

Alkeiskurssilla tutustutaan improvisaatioteatterin maailmaan. Kurssin aikana opitaan hyväksymään ja tukemaan toisen ehdotuksia, kuuntelemaan toisia sekä itseä, harjoittelemaan improvisoituja kohtauksia ja tutustumaan ryhmätyöskentelyn sekä lyhyiden impropelien maailmaan. Kurssille ei tarvita aiempaa kokemusta improvisaatioteatterista.

Kurssin ajankohta: alustavasti kevätkaudella 2022.

 

Improvisaation jatko

Jatkokurssilla syvennetään opittuja taitoja ja laajennetaan osaamista improvisaatioteatterista. Kurssin aikana käsitellään muun muassa statuksia, hahmoja, tarinankerrontaa ja jatketaan ryhmätyöskentelyn hiomista. Kurssille osallistumiseen vaaditaan ImproKampuksen alkeiskurssin suorittaminen tai vastaava kokemus improvisaatioteatterista.

Kurssin ajankohta: alustavasti kevätkaudella 2022..

 

Ennakkoilmoittaudu kursseille oheisen ilmoittautumislomakkeen kautta.

 

ImproKampus in English

ImproKampuksen englanninkieliset kurssit sekä ilmoittautuminen löytyvät omalta englanninkieliseltä sivulta.

ImproKampus in English >>