Ilmoittaudu

ImproKampuksen kesäkaudella 2022 järjestetään yksittäisiä kurssi-iltoja, pidemmät kurssikokonaisuudet jatkuvat alustavasti syyskaudella.

Kesäkauden 2022 Hyppytunnit

Hyppytunti II: Rakenna itsestäsi - Liike ja ääni hahmon rakennuksessa

Keskiviikko 22.6. kello 17-19.30
Hinta: 15 euroa

Hyppytunti-viikonloppu

Genre-workshopit I ja II

Lauantai 27.8. ja sunnuntai 28.8 klo 10-15.
Hinta: Yksi workshop (la tai su) 42 euroa tai molemmat workshopit yhteishintaan 75 euroa.

 

Ennakkoilmoittaudu kursseille oheisen ilmoittautumislomakkeen kautta.

 

Avoimet ovet: Ilmainen tutustuminen improvisaatioon

Alustavasti syksyllä 2022

Kiinnostaako improvisaatio, mutta sitoutuminen kurssiin vielä jännittää? Mitä improvisaatio ylipäänsä on? Mitä hyötyjä siitä voisi olla?

ImproKampuksella on mahdollisuus kokeilla improa ilmaisella tutustumiskerralla, jossa pääset tutustumaan improvisaation monipuoliseen maailmaan. Tutustumiskerta on matalan kynnyksen mahdollisuus kokeilla mitä kaikkia positiviisia vaikutuksia improvisaatio voi tuoda sekä arkeen että työelämään.

Tutustumiskerta ei sido kursseihin, mutta siellä on mahdollisuus ilmoittautua seuraaville alkaville kursseille ja kysellä ImproKampuksen toiminnasta.

 

Pitkät kurssit

Improvisaation alkeet

Alkeiskurssilla tutustutaan improvisaatioteatterin maailmaan. Kurssin aikana opitaan hyväksymään ja tukemaan toisen ehdotuksia, kuuntelemaan toisia sekä itseä, harjoittelemaan improvisoituja kohtauksia ja tutustumaan ryhmätyöskentelyn sekä lyhyiden impropelien maailmaan. Kurssille ei tarvita aiempaa kokemusta improvisaatioteatterista.

Kurssin ajankohta: alustavasti syyskaudella 2022.

Improvisaation jatko

Jatkokurssilla syvennetään opittuja taitoja ja laajennetaan osaamista improvisaatioteatterista. Kurssin aikana käsitellään muun muassa statuksia, hahmoja, tarinankerrontaa ja jatketaan ryhmätyöskentelyn hiomista. Kurssille osallistumiseen vaaditaan ImproKampuksen alkeiskurssin suorittaminen tai vastaava kokemus improvisaatioteatterista.

Kurssin ajankohta: alustavasti syyskaudella 2022.

 

ImproKampus in English

ImproKampuksen englanninkieliset kurssit sekä ilmoittautuminen löytyvät omalta englanninkieliseltä sivulta.

ImproKampus in English >>