Duonpuoleinen

Duonpuoleinen on improvisaatioteatteria, jossa nähdään useita kahden hengen kokoonpanolla improvisoituja pienoisnäytelmiä. Duoina on vaihtuvia näyttelijöitä Jyväskylän eri improvisaatioteatteriryhmistä. Esitykset ovat kerran kuussa Ravintola Katseessa (Väinönkatu 26).

 

Ensimmäisessä Duonpuoleisessa 10. päivä tammikuuta 2018 nähdään muun muassa:

Ihminen Ihminen

Mielettömän Sitruunan kasvattien Siiri Lehtosen ja Roosa Kämäräisen yhteenlaskettu improikä on 11 ja puoli vuotta. Tässä esityksessä he tutkivat kahta ihmistä hötkyilemättä.

Ensisilmäyksellä

Se oli kuin silloin kun Matti tapasi Tepon ensi kerran, kun nämä improtöörit kohtasivat koskettavasti kohtauksessa! Samoja polkuja toisistaan tietämättöminä ovat he tallanneet, ja senhän huomaa laatuhuumorin kukkiessa kuin Bulttiboisseilla ikään! Jo ensisilmäyksestä lähtien ovat Miia Lehtio ja Riikka Era olleet yhteisen äärellä!

Offhand (in English)

Tiia Laukkanen and Denis Kotkov take inspiration form the uniquely different and at the same time similar viewpoints that come together when two cultures meet.

Fiesta Siesta (in English)

After the darkness, the light comes through. After the storm, the calm appears. After fiesta, siesta. Uzair Imran and Ana Gallego get inspiration form the extreme poles of the same continuum.

 

Kevään Duonpuoleiset

Ke 10.1.
Pe 9.2. 
To 8.3. 
Ke 4.4. 

Showtime klo 19.00. Lipunmyynti ja baari aukeavat klo 18.30. Ovet sulkeutuvat noin varttia yli alkamisajankohdan jälkeen.
Liput ennakkoon 5 € ja ovelta 6 € (sekä Katseen narikkamaksu 3 €)

Lippuja voi ostaa ennakkoon Holvi-verkkokaupan kautta osoitteesta holvi.com/shop/kujeimpro/. Lipunmyynnissä voi maksaa pankkikortilla.

Klubi on K-18.