ImproKampus aukeaa Turkuun

Uusia tuulia ja maisemia luvassa hiljaiselon jälkeen! ImproKampus avaa ovensa jälleen tauon jälkeen, mutta tällä kertaa uudessa kaupungissa. Kevätkausi pyörähtää käyntiin Turussa, jossa opettaja Kaisa Eräpuron opiskelee teatteri-ilmaisun ohjaajaksi. Kurssit järjestetään Taiteen talossa, Kirjan talon toimitiloissa, osoitteessa Nunnankatu 4.

Kausi käynnistyy tuttuun tapaan ilmaisella tutustumiskerralla, Tutustumisjameilla, jossa pääsee tutustumaan niin tiloihin kuin Kaisaan sekä kurkistamaan mistä improvisaatiossa oikein onkaan kyse. Avoimet ovet ovat torstaina 21.3.2024 kello 18.

Viikko tämän jälkeen alkaa peruskurssi, jossa kahdeksana torstaina perehdytään improvisaation alkeisiin ja periaatteisiin. Luvassa on hyväksymistä, heittäytymistä, kuuntelua ja vuorovaikutusta sekä improvisaatio leikkejä ja harjoitteita.

Ilmoittautua kursseille voi ilmoittautumislomakkeen kautta, jonka jälkeen sähköpostiin tipahtaa lisätietoja ja maksuohjeet. Tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu kursseille >>

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.