ImproKampus

ImproKampuksen improvisaatioteatteriopetus

ImproKampus on ensimmäinen improvisaatioteatterikoulu Suomessa, joka tarjoaa monipuolista improvisaation opetusta sekä suomeksi että englanniksi. Kampuksen opettajina toimivat Marianna Räsänen, Pasi Ikonen, Tinja Kuvaja ja Kaisa Eräpuro. Koronan myötä edellisestä toimitilasta Harjukadulla jouduttiin luopumaan ja kursseja järjestetään kuluvana vuonna eri paikoissa tilanteen mukaan.

ImproKampuksella pääsee rennossa ilmapiirissä ja kannustavassa ryhmässä kokemaan ja oppimaan muun muassa improvisaatioteatterin työkaluja, läsnäoloa, kuuntelemista, heittäytymistä uusiin tilanteisiin, esiintymistaitoa sekä riskinottoa. Lisäksi ImproKampuksella opiskelu on todella hauskaa ja yhteisöllistä!

 

Tulevat kurssit

ImproKampuksen toiminta on pandemian ja viranomaissuositusten takia ollut tauolla. Koronan aikana on järjestetty muun muassa Hyppytunteja, mutta pidemmät kurssit ovat siirretty myöhäisempään ajankohtaan. Kevätkaudella  2022 on luvassa lisää lyhyempiä viikonlopuille sijoittuvia improkursseja.

Ilmoittaudu mukaan >> 

 

Viime kaudella ImproKampuksen opettajina olivat pääsääntöisesti Kaisa ja Pasi, kun Marianna on ollut äitiyslomalla ja Tinja toisella paikkakunnalla.

 

Kurssitarjontaa muokataan viranomaissuositusten mukaan, jos olosuhteet niin vaativat. Kurssitietoja päivitetään mahdollisesti muuttuvan tilanteen mukaan kurssien ilmoittautumissivulle. Seuraa uutisointia ImproKampuksen somekanavilla ja nettisivuilla tai liity sähköpostilistalle.


ImproKampukselle voi ilmoittautua lomakkeella, joka löytyy alla olevan linkin takaa.

Alkavat kurssit ja ilmoittautuminen >>