ImproKampus

Kujeen ImproKampus tarjoaa improvisaatioteatteriopetusta

Kujeen ImproKampus on ensimmäinen improvisaatioteatterikoulu Suomessa, joka tarjoaa monipuolista improvisaation opetusta sekä suomeksi että englanniksi. ImproKampuksella pääsee rennossa ilmapiirissä ja kannustavassa ryhmässä kokemaan ja oppimaan muun muassa improvisaatioteatterin työkaluja, läsnäoloa, kuuntelemista, heittäytymistä uusiin tilanteisiin, esiintymistaitoa sekä riskinottoa. Lisäksi ImproKampuksella opiskelu on todella hauskaa!

TULE KOKEILEMAAN IMPROA ILMAISELLA TUTUSTUMISKERRALLE! Kiinnostaako improvisaatio, mutta et tohdi sitoutua suoriltaan viikottaiseen kurssiin? Seuraava tutustumiskerta on ti 29.10.

Seuraavat viikottaiset kurssit alkavat marraskuussa. Tarjolla on alkeiskurssi Improvisaatio I ensikertalaisille, ensimmäisen kurssin suorittaneille tai jo kokemusta omaaville Improvisaatio II . Tulossa on kursseja eri teemoilla ja sisällöillä - seuraa ilmoittelua. Lapsille on myös oma Lasten improryhmä alkamassa keväällä 2020.
Uusi erikoiskurssi on SointiniⓇ -kurssi, joka yhdistelee improvisaatiota, musiikkia ja laulua. Katso tarkemmat tiedot alkavien kurssien sivulta.

Ilmoittaudu mukaan >> Tilaa uutiskirjeemme ja liity joukkoon. Tiedotamme uutiskirjeessä tulevista tapahtumista, esityksistä ja tarjouksista. Tervetuloa!


ImproKampukselle voi ilmoittautua lomakkeella, joka löytyy alla olevan linkin takaa.

Alkavat kurssit ja ilmoittautuminen >>