ImproKampus

ImproKampuksen improvisaatioteatteriopetus

ImproKampus on ensimmäinen improvisaatioteatterikoulu Suomessa, joka tarjoaa monipuolista improvisaation opetusta sekä suomeksi että englanniksi. ImproKampuksen toimipiste sijaitsee Jyväskylässä.

ImproKampuksella pääsee rennossa ilmapiirissä ja kannustavassa ryhmässä kokemaan ja oppimaan muun muassa improvisaatioteatterin työkaluja, läsnäoloa, kuuntelemista, heittäytymistä uusiin tilanteisiin, esiintymistaitoa sekä riskinottoa. Lisäksi ImproKampuksella opiskelu on todella hauskaa!

Tulevat improkurssit

Kesällä 2020 järjestetään viranomaissuositusten rajoissa yhden illan mittaisia Hyppytunti-improvisaatiokertoja. Ensimmäinen kerta on tiistaina 16. kesäkuuta teemalla Heitä improturkkisi!.

Seuraavat viikottaiset kurssit jatkuvat syksyllä 2020, jos se on pandemiasuositusten mukaisesti mahdollista. Tarjolla on Improvisaation alkeet ensikertalaisille, ensimmäisen kurssin suorittaneille tai jo kokemusta omaaville Improvisaation jatko . Lisäksi aikataulussa on kursseja eri teemoilla ja sisällöillä. Tietoja päivitetään muuttuvan tilanteen mukaan kurssien ilmoittautumissivulle.

 

Ilmoittaudu mukaan >> 

Tilaa uutiskirjeemme ja liity joukkoon. Tiedotamme uutiskirjeessä tulevista tapahtumista, esityksistä ja tarjouksista. Tervetuloa!


ImproKampukselle voi ilmoittautua lomakkeella, joka löytyy alla olevan linkin takaa.

Alkavat kurssit ja ilmoittautuminen >>