ImproKampus

ImproKampuksen improvisaatioteatteriopetus

ImproKampus on ensimmäinen improvisaatioteatterikoulu Suomessa, joka tarjoaa monipuolista improvisaation opetusta sekä suomeksi että englanniksi. ImproKampuksen toimipiste sijaitsee Jyväskylässä keskustan tuntumassa Harjukadulla. Kampuksen opettajina toimivat Marianna Räsänen, Pasi Ikonen, Tinja Kuvaja ja Kaisa Eräpuro.

ImproKampuksella pääsee rennossa ilmapiirissä ja kannustavassa ryhmässä kokemaan ja oppimaan muun muassa improvisaatioteatterin työkaluja, läsnäoloa, kuuntelemista, heittäytymistä uusiin tilanteisiin, esiintymistaitoa sekä riskinottoa. Lisäksi ImproKampuksella opiskelu on todella hauskaa ja yhteisöllistä!

 

Kevätkauden 2021 improkurssit

ImproKampuksen toiminta on pandemian ja viranomaissuositusten takia tauolla. Seuraamme tilanteen kehittymistä ja uutisoimme sitä mukaa, kun kevätkausi alkaa muotoutua.

ImproKampuksen kursseille voi ilmoittautua lomakkeella, jonka jälkeen sähköpostiin tulee lisätietoja.
Ilmoittaudu mukaan >> 

Syyskaudella ImproKampuksen opettajina olivat pääsääntöisesti Kaisa ja Pasi, kun Marianna on äitiyslomalla ja Tinja toisella paikkakunnalla.

 

Kurssitarjontaa muokataan viranomaissuositusten mukaan, jos olosuhteet niin vaativat. Kurssitietoja päivitetään mahdollisesti muuttuvan tilanteen mukaan kurssien ilmoittautumissivulle. Seuraa uutisointia ImproKampuksen somekanavilla ja nettisivuilla tai liity sähköpostilistalle.


ImproKampukselle voi ilmoittautua lomakkeella, joka löytyy alla olevan linkin takaa.

Alkavat kurssit ja ilmoittautuminen >>