ImproKampus

ImproKampus tarjoaa improvisaatioteatteriopetusta

ImproKampus on ensimmäinen improvisaatioteatterikoulu Suomessa, joka tarjoaa monipuolista improvisaation opetusta sekä suomeksi että englanniksi. ImproKampuksen toimipiste sijaitsee Jyväskylässä.

ImproKampuksella pääsee rennossa ilmapiirissä ja kannustavassa ryhmässä kokemaan ja oppimaan muun muassa improvisaatioteatterin työkaluja, läsnäoloa, kuuntelemista, heittäytymistä uusiin tilanteisiin, esiintymistaitoa sekä riskinottoa. Lisäksi ImproKampuksella opiskelu on todella hauskaa!

TULE KOKEILEMAAN IMPROA ILMAISELLA TUTUSTUMISKERRALLE! Kiinnostaako improvisaatio, mutta et tohdi sitoutua suoriltaan viikottaiseen kurssiin? Seuraava tutustumiskerta on ma 2.3.2020.

Seuraavat viikottaiset kurssit alkavat maaliskuussa viikolla 11. Tarjolla on Improvisaation alkeet ensikertalaisille, ensimmäisen kurssin suorittaneille tai jo kokemusta omaaville Improvisaation jatko . Lisäksi aikataulussa on kursseja eri teemoilla ja sisällöillä. Katso tarkemmat tiedot kurssien ilmoittautumissivulla.

Ilmoittaudu mukaan >> Tilaa uutiskirjeemme ja liity joukkoon. Tiedotamme uutiskirjeessä tulevista tapahtumista, esityksistä ja tarjouksista. Tervetuloa!


ImproKampukselle voi ilmoittautua lomakkeella, joka löytyy alla olevan linkin takaa.

Alkavat kurssit ja ilmoittautuminen >>