ImproKampus

ImproKampuksen improvisaatioteatteriopetus

ImproKampus on ensimmäinen improvisaatioteatterikoulu Suomessa, joka tarjoaa monipuolista improvisaation opetusta sekä suomeksi että englanniksi. ImproKampuksen toimipiste sijaitsee Jyväskylässä keskustan tuntumassa Harjukadulla. Kampuksen opettajina toimivat Marianna Räsänen, Pasi Ikonen, Tinja Kuvaja ja Kaisa Eräpuro.

ImproKampuksella pääsee rennossa ilmapiirissä ja kannustavassa ryhmässä kokemaan ja oppimaan muun muassa improvisaatioteatterin työkaluja, läsnäoloa, kuuntelemista, heittäytymistä uusiin tilanteisiin, esiintymistaitoa sekä riskinottoa. Lisäksi ImproKampuksella opiskelu on todella hauskaa ja yhteisöllistä!

 

Syyskauden 2020 improkurssit

ImproKampuksen viikottaiset kurssit jatkuvat syyskuussa 2020 pandemiasuositusten rajoissa. Tarjolla on Improvisaation alkeet ensikertalaisille syyskuun 21. päivä alkaen. Marraskuussa järjestetään ensimmäisen kurssin suorittaneille tai jo kokemusta omaaville Improvisaation jatko sekä teemakursseista Pitkä improvisoitu näytelmä.

Syyskausi avataan tuttuun tapaan ilmaisella tutustumiskerralla, joka on 14.9.2020. Kerta on matalankynnyksen mahdollisuus kokeilla improa ja tutustua Kampukseen ja sen opettajiin.

Paljon toivottuja Hyppytunteja on kolme marras- ja joulukuun aikana.

ImproKampuksen kursseille voi ilmoittautua lomakkeella, jonka jälkeen sähköpostiin tulee lisätietoja.
Ilmoittaudu mukaan >> 

Syyskaudella ImproKampuksen opettajina ovat pääsääntöisesti Kaisa ja Pasi, kun Marianna on äitiyslomalla ja Tinja toisella paikkakunnalla.

 

Kurssitarjontaa muokataan viranomaissuositusten mukaan, jos olosuhteet niin vaativat. Kurssitietoja päivitetään mahdollisesti muuttuvan tilanteen mukaan kurssien ilmoittautumissivulle. Seuraa uutisointia ImproKampuksen somekanavilla ja nettisivuilla tai liity sähköpostilistalle.


ImproKampukselle voi ilmoittautua lomakkeella, joka löytyy alla olevan linkin takaa.

Alkavat kurssit ja ilmoittautuminen >>