ImproKampus

ImproKampuksen improvisaatioteatteriopetus

ImproKampus on ensimmäinen improvisaatioteatterikoulu Suomessa, joka tarjoaa monipuolista improvisaation opetusta sekä suomeksi että englanniksi. Kampuksen opettajina toimivat Marianna Räsänen, Pasi Ikonen, Tinja Kuvaja ja Kaisa Eräpuro. Koronan myötä edellisestä toimitilasta Harjukadulla jouduttiin luopumaan ja kursseja järjestetään jatkossa eri paikoissa tilanteen mukaan.

ImproKampuksella pääsee rennossa ilmapiirissä ja kannustavassa ryhmässä kokemaan ja oppimaan muun muassa improvisaatioteatterin työkaluja, läsnäoloa, kuuntelemista, heittäytymistä uusiin tilanteisiin, esiintymistaitoa sekä riskinottoa. Lisäksi ImproKampuksella opiskelu on todella hauskaa ja yhteisöllistä!

 

Tulevat kurssit

ImproKampuksen toiminta on ollut pandemian ja viranomaissuositusten takia tauolla. Improkoulu availee oviaan uudelleen kesällä 2022, jolloin luvassa on ainakin pandemian aikana tutuiksi tulleita Hyppytunteja.

Ensimmäinen Hyppytunti on 15. kesäkuuta ja kulkee nimellä Improstartti. Silloin kertaillaan impron perusasioita hauskojen harjotteiden parissa. Myöhemmin on luvassa hahmon rakentamista ja syvennytään genreihin.

Lue lisää kesän Hyppytunneista >>

Ilmoittaudu mukaan kursseille >> 

 

Viime aikoina ImproKampuksen opettajina ovat olleet pääsääntöisesti Kaisa ja Pasi, kun Marianna on ollut äitiyslomalla ja Tinja toisella paikkakunnalla.

 

Kurssitietoja päivitetään kurssien ilmoittautumissivulle. Seuraa myös uutisointia ImproKampuksen somekanavilla ja nettisivuilla tai liity sähköpostilistalle.


ImproKampukselle voi ilmoittautua lomakkeella, joka löytyy alla olevan linkin takaa.

Alkavat kurssit ja ilmoittautuminen >>