ImproKampus

Kujeen ImproKampus tarjoaa improvisaatioteatteriopetusta

Kujeen ImproKampus on ensimmäinen improvisaatioteatterikoulu Suomessa, joka tarjoaa monipuolista improvisaation opetusta sekä suomeksi että englanniksi. ImproKampuksella pääsee rennossa ilmapiirissä ja kannustavassa ryhmässä kokemaan ja oppimaan muun muassa improvisaatioteatterin työkaluja, läsnäoloa, kuuntelemista, heittäytymistä uusiin tilanteisiin, esiintymistaitoa sekä riskinottoa. Lisäksi ImproKampuksella opiskelu on todella hauskaa!

TULE KOKEILEMAAN IMPROA ILMAISELLA TUTUSTUMISKERRALLE! Kiinnostaako improvisaatio, mutta et tohdi sitoutua suoriltaan viikottaiseen kurssiin? Seuraava tutustumiskerta on syyskuun alussa.

Seuraavat viikottaiset kurssit alkavat syyskuussa. Tarjolla on alkeiskurssi Improvisaatio I ensikertalaisille, ensimmäisen kurssin suorittaneille tai jo kokemusta omaaville Improvisaatio II . Tämän jälkeen kurssit etenevät aina seuraavalle tasolle, asteittain eteenpäin. Näitä ovat Improvisaatio III, Improvisaatio IV, ja Improvisaatio V. Lisäksi ImproKampus tarjoaa englanninkielisen alkeiskurssin Improvisation I. Lapsille on myös oma Lasten improryhmä.

Ilmoittaudu mukaan >> Tilaa uutiskirjeemme ja liity joukkoon. Tiedotamme uutiskirjeessä tulevista tapahtumista, esityksistä ja tarjouksista. Tervetuloa!


ImproKampukselle voi ilmoittautua lomakkeella, joka löytyy alla olevan linkin takaa.

Alkavat kurssit ja ilmoittautuminen >>