Paluu Everestiin

Paluu Everestiin oli Kujeen jatkuvajuoninen improvisoitu minisarja, jota esitettiin Katseessa neljänä perättäisenä keskiviikkona loka-marraskuussa 2015. Paluu Everestiin yhdisti hilpeästi saippuasarjojen parhaat puolet ja improvisaatioteatterin. Improvisoidusta saippuaoopperaparodiasta julkaistiin jokaisen jakson jälkeen lyhyt leikkimielinen (ja osittain improvisoitu) koostevideo, josta pystyi tarkistaa uusimmat käänteet. Videot on nähtävissä Kujeen YouTube-sivulla.

"Everestin teollisuussuvulla on pitkä historia vallan kahvassa. Ulospäin kaikki on kunnossa, mutta pinnan alla kuohuu. Everestin veljekset kamppailevat isänsä perinnöstä, mutta tehtaan herruudesta on kiinnostunut moni muukin. Vanhojen haamujen palatessa takaisin vuosien takaa, yltyy rahanhimo, epäilys ja häikäilemättömyys aina vain kiihkeämmäksi taistoksi vallasta. Saako jompi kumpi veljeksistä lopullisen voiton, vai nouseeko varjoista yllättäjä?

Sukella sekaan suhdekoukeroihin, kurkista suvun siloitellun julkisivun taakse sekä koe uskomattomia käänteitä, selkäänpuukotuksia, juonitteluja, skandaaleja sekä kiihkeää intohimoa."

Rooleissa: Sameli Järvisalo, Kaisa Kokko, Marianna Räsänen ja Jukka Utriainen
Special quest stars: Antti-Jussi Alarmo, Sami Korkala ja Viljo Rissanen

Paluu Everestiin

Pilotti ke 28.10. klo 19
2. jakso ke 4.11. klo 19
3. jakso ke 11.11. klo 19
Päätösjakso 18.11. klo 19

Liput 5 €/ jakso, kaikki jaksot kattava sarjalippu 15 €.

Ovet ja lipunmyynti auki klo 18.30

Kesto noin tunnin.