Outajooga

Ota yhteyttä:

outajooga at gmail.com I 040 510 5442

Kuvat: Kasakka Media
Logo: Riku Suonio / Kuje 

Outajoogan Outi Savukoski on joogaopettaja ja kulttuurituottaja, jolle luontoyhteys ja eläimet ovat lähellä sydäntä. Outin olemuksessa yhdistyykin lämmin läsnäolo, maanläheisyys ja rauhallisuus. Hän on kouluttautunut hatha-joogan ja yin-joogan opettajaksi ja vaikuttaa nykyään Helsingissä.

Joogaharjoituksessa Outia puhuttelee hellittämisen ja voiman tasapaino, hiljentyminen sekä harjoituksen kyky palauttaa meidät oman itsen äärelle. Outi saa monesti inspiraationsa harjoitukseen luonnosta ja sen elementeistä ja kokeekin tärkeäksi kannustaa meitä jokaista olemaan enemmän yhteydessä luontoon, kukin omalla tavallamme.

Outi on ohjannut joogatunteja ja -workshopeja vuodesta 2016 lähtien joogastudioilla, kuntokeskuksessa, pienryhmille ja yritysryhmille. Luontoyhteys on ollut erityisen vahvasti mukana mm. yhteistyössä toteutetuissa tapahtumissa Stadin Puutarhurin sekä Tiluksilla -tilan kanssa.

Outi on yksi Kujeen perustajajäsenistä. Vaikka hän asuukin tällä hetkellä Helsingissä, on hänellä edelleen vahvat siteet Jyväskylään.