ImproKampuksen syksy 2021

Koronapandemian vaihtuessa taas leviämisvaiheeseen, on syksyn loput kurssit siirretty ensi keväälle. Seuraa ilmoittelua!

 

Seinät puhuvat

Keväällä 2022

Jos seinät voisivat puhua, mitä ne kertoisivat? Mitä ne ovat nähneet ja kuulleet, minkälaisia kokemuksia kokeneet? Kuka on niihin nojannut, kuka salaisuuksiaan niille kertonut?

ImproKampuksen syksyn ensimmäisellä teemakurssilla pysähdytään tutkimaan ympäristöä ja ympärillämme olevia arkipäiväisiä asioita ja esineitä. Viikonlopun aikana opitaan katsomaan ympärillä olevaa tilaa ja paikkoja uusin silmin, sekä tutkimaan arjen esineitä uudesta vinkkelistä. Tila ja ympäristö inspiroivat luomaan tarinoita, muistoja, kohtauksia ja kohtaamisia niin monologi- kuin dialogimuodossa.

Kurssi antaa uutta näkökulmaa ja inspiraatiota improvisaation tekemiseen, joten se soveltuu jo jonkin verran impronneille sekä edistyneemmille tekijöille. Vaikka sinulla olisi vielä suhteellisen vähän kokemusta improvisaatiosta, voit silti tulla rohkeasti mukaan!

Ilmoittaudu kurssille >> 

 

Saippuaooppera

Keväällä 2022

ImproKampuksen syksyn toinen teemakurssi vie meidät saippuaoopperan äärelle. Tule kokemaan kutkuttavia käänteitä, salaisia suhdekuvioita ja vallattomia väärinkäsityksiä viikonlopun ajaksi!

Tällä teemakurssilla tuodaan television maailmasta tuttu saippuaooppera improlavalle. Kurssilla pääset pohtimaan muiden kurssilaisten kanssa saippuaoopperan ja saippuasarjojen keskeisiä elementtejä, kehittämään sähköistä ja yllätyksellistä tunnelmaa monipuolisten harjoitteiden kautta sekä luomaan kurssin lopuksi lyhyen improvisoidun saippuaoopperan.

Viikonlopun aikana opit luomaan saippuaooppera-genren mukaista improvisaatiota sekä kehittämään sähkön ja tunteen tuomista lavalle, josta on hyötyä muutoinkin aina improvisoidessasi. Kurssi sopii sinulle, jolle impron perusteet ovat jo tuttuja.

Hinta: 59 €

Ilmoittaudu kurssille >> 

 

 

Menneet kurssit

 

Improstartti

Lauantait 25.9. ja 2.10.2021 kello 10-14

ImproKampuksen syksyn aloittaa Improstartti! Improstartti herättelee sinut kahden lauantain verran improvisaation maailmaan, tutustuttaa sinut impron perusteisiin ja antaa eväät improvisaation viemisestä arkeesi, niin opiskeluihin, työpaikalle kuin kotiinkin. Starttikurssin aikana opitaan erityisesti hyväksymään ja tukemaan toisen ehdotuksia, kuuntelemaan toisia sekä itseä sekä tutkimaan kehon ja mielen yhteistyötä – kaikki tehdään turvallisessa vuorovaikutteisessa ympäristössä.

Kurssille ei tarvita aiempaa kokemusta improvisaatioteatterista. Jos sinulla on jo kokemusta, tervetuloa myös mukaan – saat varmasti uutta näkökulmaa impron tekemiseen ja pääset verryttelemään improtaitojasi tauon jälkeen.

Hinta: 59 €

Ilmoittaudu kurssille >> 

 

Alkavat kurssit

ImproKampukselle voi ilmoittautua lomakkeella, joka löytyy alkavien kurssien kanssa samalta sivulta.

Ilmoittaudu kursseille >> 

ImproKampus in English

ImproKampuksen englanninkieliset kurssit sekä ilmoittautuminen löytyvät omalta englanninkieliseltä sivulta.

ImproKampus in English >>