ImproKampus

Kujeen ImproKampus tarjoaa improvisaatioteatteriopetusta

Kujeen ImproKampus on ensimmäinen improvisaatioteatterikoulu Suomessa, joka tarjoaa monipuolista improvisaation opetusta sekä suomeksi että englanniksi. ImproKampuksella pääsee rennossa ilmapiirissä ja kannustavassa ryhmässä kokemaan ja oppimaan muun muassa improvisaatioteatterin työkaluja, läsnäoloa, kuuntelemista, heittäytymistä uusiin tilanteisiin, esiintymistaitoa sekä riskinottoa. Lisäksi ImproKampuksella opiskelu on todella hauskaa!

TULE KOKEILEMAAN ILMAISELLE TUTUSTUMISKERRALLE! Kiinnostaako improvisaatio, mutta et tohdi sitoutua suoriltaan viikottaiseen kurssiin? Seuraava tutustumiskerta on elokuun lopulla.

Seuraavat viikottaiset kurssit alkavat syksyn 2018 alussa. Tarjolla on alkeiskurssi Improvisaatio I ensikertalaisille, ensimmäisen kurssin suorittaneille tai jo kokemusta omaaville Improvisaatio II ja II-kurssin suorittaneille jatkokurssi Improvisaatio III, sekä Improvisaatio III suorittaneille Improvisaatio IV. Lisäksi ImproKampus tarjoaa englanninkielisen alkeiskurssin Improvisation I. Lapsille on myös oma Lasten improryhmä.

Ilmoittaudu mukaan >> Tilaa uutiskirjeemme ja liity joukkoon. Tiedotamme uutiskirjeessä tulevista tapahtumista, esityksistä ja tarjouksista. Tervetuloa!


ImproKampukselle voi ilmoittautua lomakkeella, joka löytyy alla olevan linkin takaa.

Alkavat kurssit ja ilmoittautuminen >>