Kesän 2021 loput Hyppytunnit

Kesäkauden 2021 neljästä Hyppytunnista on vielä puolet jäljellä. Keskiviikkona 4. elokuuta on vuorossa usein toivuttua musiikki-improa, kun Pasi Ikosen luotsaama, viime kesältä tuttu Improvisoi oma hittibiisisi pyörähtää käyntiin kello 17.

Toinen elokuun kerroista on 16. päivä, jolloin vuorostaan Kaisa Eräpuro johdattelee improkurssilaiset tarinankerronnan pariin. Olipa kerran… -teema on ImproKampuksen someseuraajien alkukesästä äänestämä aihe.

Lue lisää Hyppytunneista >>

Ilmoittautumnen tapahtuu tuttuun tapaan nettisivujen kautta, jonka jälkeen tippuu sähköpostiin lisätietoja. Ja koska edelleen tuulisia aikoja eletään pandemian varjossa, niin pääsymaksut ja paikkatiedot hoidetaan vasta sen jälkeen, kun kurssin toteutuminen varmistuu. Tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu kursseille >> 

Kesän viimeinen Hyppytunti, tarinankerrontaa keskittyvä Olipa kerran… on 16. elokuuta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.