Kesäkauden ensimmäinen Hyppytunti 17. kesäkuuta

Viime kesältä tutut Hyppytunnit jatkuvat tänäkin kesänä ImproKampuksella. Ensimmäinen kerta on torstaina 17. kesäkuuta kello 17 alkaen ja silloin lämmitellään improtaitoja teemalla Kesäkauden alkulämpät. Kaisa Eräpuron vetämällä Hyppytunnilla iloitaan yhdessä improamisesta tauon jälkeen ja muistellaan spontaaniutta ja reagoimista kehittäviä tekniikoita. Tervetuloa mukaan!

Ilmoittautumisena käy jälleen kerran kurssimaksun maksaminen Holvi-nettikaupassa, jonka jälkeen saat sähköpostiin tarkemmat tiedot muun muassa kokoontumispaikasta. Ulkotiloissa ollaan ainakin ensimmäisellä kerralla välimatkat huomioiden.

Holvi-nettikauppaan >>

Kesän muille Hyppytunneille voi ilmoittautua myös jo ennakkoon. Teemoja päivitetään kesän edetessä ja niitä voi toki myös toivoa!

Lue lisää Hyppytunneista >>

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.