Improvisaation jatko-kurssi alkaa marraskuun lopussa

ImproKampukselta on tulossa vuoden vaihteeseen vielä yksi pidempi kurssi, Improvisaation jatko. Kurssi sopii Kampuksen alkeiskurssin käyneille tai harrastajille, joille improvisaation perusteet ovat muuten tuttuja.

Jatkokurssilla syvennetään opittuja taitoja ja laajennetaan osaamista improvisaatioteatterista. 8 viikon aikana käsitellään muun muassa statuksia, hahmoja, tarinankerrontaa ja jatketaan ryhmätyöskentelyn hiomista. Peruskurssit ovat myös hyvä väylä kevätkauden teemakursseille.

Kurssi alkaa 30. päivä marraskuuta ja jatkuu joulutauon jälkeen ensi vuoden puolelle. Paikkana on Kampuksen tuttu tila Harjukadulla.

Tervetuloa mukaan oppimaan uutta tai kertaamaan vanhoja oppeja!

Ennakkoon kursseille voi ilmoittautua ilmoittautumislomakkeella >

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.