ImproKampus sulkee ovensa toistaiseksi

ImproKampuksen kevätkautta ei päästäkään aloittamaan suunnitellusti kiihtyvän pandemian ja tiukkenevien viranomaisrajoitusten vuoksi, joten improkoulun toiminta Harjukadulla loppuu tällä erää. Lopullisesti ovia ei suljeta ja improkoulutusta käynnistellään taas uusin kuvioin, kunhan tilat ja tilanteet sen mahdollistavat.

Improvisaation perus- ja jatkokurssi pyritään kuitenkin käynnistämään heti kun ne ovat toteutettavissa, joten jos kurssit kiinnostavat, niille voi ennakkoilmoittautua Kampuksen omalla sivulla. Ilmoittautuminen ei ole tälle kertaa sitova.

Ilmoittautumislomake löytyy täältä! >

Kiitos toimintaa tukeneille tahoille ja ennen kaikkea oppilaille, joita improvisaation harrastaminen on kiinnostanut poikkeusoloissakin. Pysytelkää kuulolla ja terveinä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.