Liisan Ihmemaassa – Muuttuva tarina Laajavuoren kesäteatterissa

Laajavuoren kesäteatterissa nähdään kesällä Kujeen ensimmäinen teatterituotanto, kun Liisan Ihmemaassa – Muuttuva tarina saa ensi-iltansa 9. heinäkuuta. Koko perheen näytelmä perustuu Lewis Carrollin luomiin hahmoihin ja tuttuun eriskummalliseen maailmaan, mutta tarina on uusi. Kujeen versiossa äänensä kadottanut Liisa houkuttelee Lyy ja Ruuti -nimisen parivaljakon Ihmemaahan selvittämään kadonneen äänen mysteeriä ja tutkimaan onko kummallisesti käyttäytyvät asukkaat mahdollisesti syyllisiä äänivarkauteen. Kujemaisen lisän näytelmään tuo vaihtoehtoiset tarinat, joihin katsojat voivat halutessaan vaikuttaa. Näytelmä voi olla joka kerta vähän erilainen.

Kesän aikana Kuje on mukana tapahtumissa sekä järjestää somekanavilla kilpailuja. Hyppää Liisan mukana kaninkoloon ja osallistu seikkailuun!

kuvakampanja_web

Facebookissa ja Instagramissa on parhaillaan käynnissä Kuvavisa, jossa voi voittaa perhelipun näytelmään. Jos vierastat somea, niin kisaan voi osallistua myös sähköpostilla. Arvaa missä tunnetussa sadussa kuvan lapsiversiot Lyystä ja Ruutista seikkailevat ja lähetä vastauksesi osoitteeseen konttori@osuuskuntakuje.fi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.