Ilmoittautuminen ImproKampukselle on avattu!

Suuria uutisia improvisaatioteatterin ja sen opiskelun ystäville! Kujeen ImproKampuksen kurssit on vihdoin julkaistu. Käy lukemassa kurssitarjonta ja alkavat kurssit, ja sen jälkeen äkkiä ilmoittautumaan. 16.12.2016 saakka osallistumismaksut alennetuin hinnoin. Nähdään Kampuksella!

Kurssit ja ilmoittautuminen >>

 

Great news for all the fans of improvisational theatre! ImproKampus’ classes in Finnish and English have now been published at our website. Check them out from the links below and sign up. Early bird discount for all classes when signing up by 16th of December 2016. See you at the Kampus!

Classes in English and sign up >>

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.