Uudet nettisivut avattu

Kujeen uudet nettisivut ovat nyt auki! Sivuja on uudistettu, jotta ne palvelisivat käyttäjiä paremmin. Ajankohtaiset uutiset, tulevat koulutukset ja parhaillaan pyörivät esityskaudet ovat nyt selkeämmin nähtävillä jo etusivulta. Tutustupa sivuihin, Kujeeseen ja kujeilijoihin.

Kujeen Rikun toteuttamilla sivuilla liikutaan tammikuussa käynnistyvän ImproKampuksen hengessä koulumaailmassa. Työryhmäkuvat ovat stailattu Lutakon Nurkan kanssa toteutettavan yhteistyön kunniaksi 20-luvun henkeen. Kiitos Anniina Saari meikeistä, ketjuista ja vöistä. Fine Dyingiksi nimetystä improvisaatioillallisesta muuten pian lisää. Seuraa uutisointia.

Ja jos haluat muutenkin tietää ensimmäisten joukossa Kujeen asioista, niin tilaa uutiskirje, seuraa Kujetta Instagramissa ja Twitterissä tai tykkää Facebook-sivusta. Väyliä on monia. Me lupaamme pitää ne aktiivisina.

2 thoughts on “Uudet nettisivut avattu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.