ImproKampuksen lahjakortti – lahja joka ilahduttaa pitkään

Joulupukin konttiin on mukava joskus sujauttaa muitakin kuin aineellisia lahjoja. ImproKampuksen lahjakortti on mainio joululahja silloin, kun haluat antaa lahjaksi riemua ja uusia kokemuksia, jotka ilahduttavat lahjansaajaa kauan joulun jälkeenkin.

Lahjakortteja löytyy kuuden viikon suomenkielisille kursseille sekä neljän viikon englanninkielisille kursseille!

Lahjakortin voi käyttää mille tahansa kulloinkin alkavalle kurssille – Improvisaatio I / Improvisation I sopii aivan alkajille ja Improvisaatio II puolestaan improvisaatioteatteria jo jonkin verran harrastaneille.

Kurkkaa ImproKampuksen kurssikuvauksia >>

Lahjakortin voi ostaa Holvi-verkkokaupasta helposti ja turvallisesti. Muista kirjoittaa lisäkenttä -kohtaan saajan sähköpostiosoite, jos toivot että lähetämme lahjan hänelle suoraan. Muutoin lahjakortti lähetetään ostajan sähköpostiosoitteeseen pdf-muodossa, jolloin se on helppo vaikkapa tulostaa ja sujauttaa kirjekuoreen.

Verkkokauppaan! >>

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.