Fine Dying – murhamysteeri Salakapakassa yhdistää teatterin ja ravintolaillan

Tammikuun 21. päivä tarjoillaan uudenlainen ravintolaelämys, kun Lutakon Nurkassa nähdään Fine Dying – murhamysteeri Salakapakassa. Nurkan ja Kujeen yhteistyönä syntyneessä esityksessä teatteri ja kolmen ruokalajin illallinen yhdistyvät kekseliäällä tavalla. Tämän kaltaisia teemaillallisia ei ole aiemmin Jyväskylässä nähty.

Legendaarisessa Lutakon tanssisalirakennuksessa sijaitseva Nurkka on jo pidemmän aikaa tarjonnut musiikin ja illallisen yhdistävää ”Rokkia ja ruokaa” -konseptia. Nyt elämyksellisyys viedään astetta pidemmälle, kun teatteriesitys tuodaan suoraan ravintolasaliin, joka muuntuu näytelmän tapahtumapaikaksi. Esitys jäsentyy illallisen kulun mukaan, jolloin asiakkaat pääsevät keskelle murhamysteerin tapahtumia 20-luvun salakapakassa. Osallistujat voivat halutessaan pukeutua teeman mukaisesti.

1920-luvun Chicagoon sijoittuvassa esityksessä nähdään cabaree-esityksensä kanssa kapakoita kiertävä Les Minellis-duo, jonka viehkeitä ranskattaria roolittavat Kujeen Marianna ja Kaisa.

Lisätietoja Fine Dyingista esityksen omalla sivulla >>

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.