ImproKampus on avannut ovensa

Kujeen satsaus Keski-Suomen teatteri- ja koulutustarjontaan, improkursseja tarjoava ImproKampus, avasi ovensa tammikuussa. Kurssikausi alkoi hyvissä merkeissä, kun kaksi kerran viikossa kokoontuvaa ryhmää aloitti Improvisaatio I-kurssin. Improvisaatiokurssit etenevät viidessä portaassa, joista seuraava askelma, Improvisaatio II, alkaa maaliskuussa. Kakkoskurssille pääsevät aloituskurssin suorittaneet tai improvisaatiota harrastaneet.

Viiteen lukukauteen vuodessa jakautuvasta kurssitarjonnasta pyörähtää toinen kausi käyntiin maaliskuussa. Tällöin aloittavat jatkokurssin lisäksi uudet alkeisryhmät, joissa on tarjolla perusryhmän lisäksi myös kurssi englanniksi ja kurssi nuorille. Kaikille seuraaville kursseille on ilmottautuminen käynnissä ja sen voi tehdä lomakkeella, joka löytyy alla olevasta linkistä.

Alkavat kurssit ja ilmoittautuminen >>

Kuje pyrkii tarjoamaan monipuolista kurssitusta, joka tavoittaa monet improsta kiinnostuneet. Jatkuvien kurssien lisäksi järjestetään Intensiivikursseja, joissa improvisaation alkeisiin perehdytään tiiviimmin viikonlopun aikana. Seuraava suomenkielinen kurssi on helmikuun puolessa välissä ja englanninkielinen maaliskuussa, ja näihinkin voi jo ilmoittautua.

Näiden lisäksi improon pääsee tutustumaan matalan kynnyksen Drop-in-kursseilla, joita järjestetään kerran kuukaudessa. Kertaluontoisille improtreeneille ei ole ilmoittautumista eikä ennakkomyyntiä.

Toivottavasti kurssitarjonnasta löytyy jokaisen aikatauluun sopiva kerta, jolloin on mahdollista tutustua improon. Vaikka ei esiintyminen tai harrastaminen itsessään kiinnostaisi, on impron alkeista hyötyä niin esiintymiseen kuin yleiseen hyvinvointiin! Tervetuloa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.