KujeImpron uudet esitykset Katseessa

Kuje tuottaa kevätkaudella uusia improvisaatioteatteriesityksiä, joita esitetään kuukausittain Ravintola Katseen keskiviikkoilloissa. Ohjelmistouudistuksen myötä Kujeen improvisaatioesitykset kulkevat jatkossa näppärästi otsikon KujeImpro alla.

Ensimmäisen kerran KujeImproa on tarjolla keskiviikkona 1. helmikuuta, jolloin improvisaatioteatterin rajoja etsivä Satunnaista avaa oman kautensa. Esityssarja haistelee improvisaation uusia tuulia, tutustuu kokeilevampaa teatteriin ja esittelee erilaisia formaatteja sekä toisinaan vierailevia improvisoijia.

Avajaisesityksessä tutkitaan musiikin tarjoamia impulsseja. Mitä tapahtuu, kun Kujeen Marianna ja Kaisa antavat musiikin viedä? Esitykseen voivat katsojatkin vaikuttaa ehdottamalla kappaletta, johon näyttelijät reagoivat. Ehdotuksen voi lähettää tuottaja Iitan sähköpostiin osoitteeseen iita@osuuskuntakuje.fi. Esiintyjät eivät impronhengen mukaisesti saa tietää musiikkivalinnoista etukäteen.

Helmikuussa alkaa Katseessa toinenkin KujeImpro-esitys, kun Tyylitellen esitetään 22. päivä ensimmäisen kerran. Esityksissä nähdään kerran kuukaudessa eri genreihin sijoittuvia pitkiä improvisoituja näytelmiä.

Uudet esitykset päivittyvät piakkoin nettisivuille. Kujeen esityksiä voi seurata somessa hakusanalla #kujeimpro

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.