The Art of Making Mistakes-kirja on julkaistu

Kujeen Marianna on ollut mukana kirjoittamassa The Art of Making Mistakes-kirjaa, joka julkaistiin Yhtä draamaa -seminaarissa 3. helmikuuta OulussaEnglanninkielinen julkaisu antaa uusia näkökulmia ja ajatuksia mokaamiseen ja sen mahdollisuuksiin. Saija Laukan toimittamassa kirjassa on 17 kansainvälistä kirjoittajaa, jotka ovat draaman ja improvisaation ammattilaisia ja toimivat opettajina, tutkijoina ja esiintyjinä. Mariannan artikkeli on nimeltään Being in the Spotlight, Scary or Not?, jossa hän pohtii mokaamista kokemuksena. Artikkelissa on käytetty pohjana opiskelijoiden kokemuksia ennen ja jälkeen improvisaatiokurssin.

The Art of Making Mistakes on hyväntekeväisyysprojekti, jonka tuotot lahjoitetaan Unicefille. Englanninkielistä kirjaa voi ostaa suoraan Kujeen toimistolta. Suomenkielinen julkaisu on tulossa maaliskuussa ja siitä voi tehdä ennakkotilauksen Mariannan kautta. Helpoiten se käy laittamalla Mariannalle viestiä osoitteeseen marianna@osuuskuntakuje.fi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.