Tyylitellen ja Valmistujaisshow aloittavat esityskautensa.

KujeImprolta on tulossa keväälle uudenlaisia improvisaatioteatteriesityksiä. Keskiviikkona 22. päivä helmikuuta on luvassa huikea yhteisshow, kun kautensa aloittavat Tyylitellen sekä Valmistujaisshow. 

Tyylitellen on koko pitkä, improvisoitu näytelmä, joka sijoittuu joka kerta eri genreen. Avajaisesityksessä Kujeen näyttelijät Susanna Juuti, Kaisa Kokko, Jukka Kääntä ja Juho Suikkanen karauttavat villiin länteen, jolloin ensimmäinen näytelmä syntyy westernistä tutuista aineksista. Seuraava Tyylitellen on maaliskuussa ja tyylilajeja kolutaan läpi koko kevätakuden kerran kuukaudessa.

Ennen länkkäriä nousevat Katseen lavalle ensimmäisten ImproKampus-kurssien oppilaat Valmistujaisshow:llaan. Tammikuussa aloittaneet ryhmät pääsevät kokeilemaan oppejaan ensimmäistä kertaa yleisön edessä. Valmistujaisshow:kin jatkuu myöhemmin keväällä, kun seuraavan lukukauden oppilaat esiintyvät Katseessa huhtikuussa.

Osta liput esitykseen ennakkoon Holvi-verkkokaupasta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.