Avoimet ovet Kujeen toimistolla 31.3.

Joulukuussa 2016 Kuje muutti omiin toimitiloihin Jyväskylän keskustan läheisyyteen ImproKampuksen toteuttamista varten. Kolmannen lukukauden korvalla onkin hyvä aika vihkiä toimitilat käyttöön tupareiden ja turinoinnin merkeissä! Ovet ovat avoinna Opistokujalla kello 15 alkaen ja Kujeen ydinryhmä on tavattavissa toimistolla koko illan. Tarjolla on pientä purtavaa sekä kuoharia.

Jos Kujeen toiminta, niin ImproKampus ja esitykset kuin koulutuksen, graafisen suunnittelun ja kulttuurituotannon palvelut, ovat herättäneet kysymyksiä, niin nyt on mahdollisuus tutustua toimintaan ja tyyppeihin toiminnan takana. Tervetuloa käymään ja juttelemaan osuuskunnasta, kulttuurista, teatterista tai vaikkapa osuuskunnan jäseneksi liittymisestä.

Lisäksi Kuje järjestää kaikille improvisaatiosta kiinnostuneille ilmaisen tutustumiskerran ImproKampuksen kursseihin sunnuntaina 2. huhtikuuta kello 16.30 alkaen. Improvisaatioteatteri on taiteen laji, jossa tapahtumat, kohtaukset ja tarinat syntyvät hetkessä ilman käsikirjoitusta. Niin dialogi, toiminta kuin henkilöhahmot perustuvat improvisoijien väliseen vuorovaikutukseen ja hetkessä elämiseen – kuuntelemiseen ja reagointiin. Kaikille avoimella tutustumistunnilla keskitytään kommunikointiin, toisten hyväksymiseen ja avoimeen suhtautumiseen eteen tuleville uusille asioille. Moka voikin olla mahdollisuus ja improvisaatioteatteri voi tuoda sinulle hyvän harrastuksen lisäksi uudenlaisia tapoja suhtautua maailmaan ympärilläsi.

Tällä tutustumistunnilla pääset kokeilemaan erilaisia harjoituksia ja fiilistelemään sitä josko tämä olisi sinun lajisi. Tunnin ohjauksesta vastaavat ImproKampuksen kokeneet opettajat Marianna ja Kaisa. Paikkoja tutustumiskerralle on rajatusti, eli kannattaa ilmoittautua pian mukaan osoitteessa www.osuuskuntakuje.fi/alkavatkurssit/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.