Mimmi Lehmä ja Varis ensi-iltaan 10. kesäkuuta

Kuje tuottaa tänäkin kesänä lasten teatteria, kun Kuje ja Teatteri Muru tuovat kesäkuussa ensi-iltaan yhteistuotantona Mimmi Lehmä ja Varis -näytelmän. Vauhdikas musiikkinäytelmä perustuu Jujja Wieslanderin rakastettuihin lastenkirjoihin ja sitä esitetään Talliteatteri Juliuksessa Kuokkalan Kartanon pihapiirissä heinäkuun loppupuolille asti. Nimirooleissa nähdään Suvi Salomaa ja Maija Nousiainen, joista ensimmäinen vastaa myös näytelmän dramatisoinnista. Mimmin ja Variksen seikkailut etenevät Ari Kauppisen sävelien tahdissa ja ohjauksesta vastaa Ville Kiljunen.

Lipunmyynti on avattu. Ennakkolippuja voi ostaa Holvi-verkkokaupasta.

”Kaunis on ilma, kaunis on sää. Lehmällä ei ole nyt ikävää.”

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.