Kiitos Mimmi Lehmän ja Variksen esityskaudesta.

Kesäkuussa ensi-iltansa saaneen Mimmi Lehmä ja Varis -näytelmän esityskausi Talliteatteri Juliuksessa on päättynyt. Teatteri Murun kanssa yhteistyössä tuotettu näytelmä löysi hyvin kohderyhmänsä ja Kuokkalan Kartanon pihapiiriin löysi tiensä vähän alle 1400 silmäparia. Lisäksi eripuraisen parivaljakon vierailuesityksen Venekosken teatterilla näki parisensataa katsojaa. Lämmin kiitos niin säätä uhmanneille kuin auringonpaisteessa näytelmän parissa viettäneille katsojille. Kaunis kiitos myös yhteistyökumppaneille sekä jokaiselle näytelmän syntyyn vaikuttaneella taholle ja työryhmäläiselle.

Mimmi Lehmä ja Varis vetäytyvät nyt ansaitulle tauolle, mutta esitys lähtee kiertueelle tuonnempana. Kannattaakin seurailla Teatterimurun somekanavia, jos näytelmän haluaa nähdä vaikka uudemman kerran. Kujekaan ei perinteisemmän teatterin tuottamista lopeta tähän kesään, vaan seuraava ensi-ilta on tulossa jo alkusyksystä. Pysykääpä kuulolla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.