ImproKampuksen kurssit jatkuvat syyskuussa

Improvisaatioon erikoistunut Kuje tuottaa myös koulutusta improsta ja sen harrastamisesta kiinnostuneille. Vuoden alussa käynnistynyt ImproKampus, Suomen ainoa suomenkielellä kursseja tarjoava improkoulu, avaa jälleen ovensa syyskuussa. Viikoilla 36 ja 37 käynnistyy syksyn ensimmäinen lukukausi, jolloin aloittaa uusi alkeisryhmä Improvisaatio I sekä portaittain etenevän koulutuksen seuraavat jaksot Improvisaatio II ja Improvisaatio III. Kurssit toteutuvat, jos niihin on tarpeeksi osallistujia, joten kannattaa ottaa kaveri mukaan oppimaan heittäytymistä, riskinottoa ja toisen kuuntelemista. Keinoja, joista on myös hyötyä niin työssä kuin elämässä yleensä.

Kursseille voi ilmottautua sunnuntaihin 3. syyskuta 2017 asti. Helpoiten se käy lomakkeen kautta, joka löytyy ImproKampuksen omalta sivulta.
Alkavat kurssit ja ilmoittautuminen >> 

ImproKampuksen kursseja vetävät Kaisa Kokko ja Marianna Räsänen, jotka ovat esiintyneet, kouluttaneet  ja kouluttautuneet niin Suomessa kuin ulkomailla. Paitsi että kursseilla oppii hyödyllisiä esiintymistaitoja ja kommunikaatiota, on se myös hauskaa ja yhteisöllistä. Ensikertalaiset ovat antaneet muun muassa seuraavanlaista palautetta kevään improkursseista:

On kyllä todella huippu meininki! Koulutuksista oppia työelämään!

Parasta, rentoa, ihanaa.

Hauskaa ja rentoa yhdessä oloa.

Uskalsin kaikista peloista huolimatta mennä esiintymään kurssin päätösjuhlassa lavalle! Kiitos tuhannesti turvallisesta ja todella inspiroivasta kurssista!

Jännityksen, ujouden ja oman tilan turvallista haastamista kannustavassa ympäristössä.”

ImproKampuksen opiskelijoilla oli viime keväänä mahdollisuus esiintyä Ravintola Katseessa pidetyissä Valmistujaisshow-esityksissä kurssin päätteeksi. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.