Kujeelta improa englanniksi syyskaudellakin

Improvisaatioon erikoistunut Kuje tarjoaa syyskaudellakin improvisaatioesityksiä ja –koulutusta myös englanninkielellä.

Keväällä esitettiin Katseessa englanninkielistä English improv night -improklubia, joka jatkaa syyskaudella parin esityksen verran. Seuraava klubi on keskiviikkona 25. lokakuuta. Paikkana on tuttuun tapaan Katseen yläkerta. Liput ovat ovelta 8 € ja ennakkoon nettikaupasta euron halvempia.

Ennakkolippuja voi ostaa Holvista >>

Kujeen improkoulu, ImproKampus, sekin aloitti syyskuussa toisen lukukautensa ja seuraavat kurssit alkavat syysloman jälkeen. Myös englannikielinen kurssikokonaisuus jatkuu lokakuussa ja ensimmäinen kerta on viikolla 44. Improvisation I -kurssille on vielä tilaa ja ilmoittautuminen on käynnissä. Kurssi sopii myös suomenkielisille, joita kiinnostaa impron opiskelu vieraalla kielellä ja kansainvälisempi harrastus. Mukaan pääsee ilmoittautumalla ImpoKampuksen omilta sivuilta löytyvällä lomakkeella.

Ilmottaudu ImproKampukselle >>

Kannattaa myös kysellä lyhyempiä improkokonaisuuksia. Intensiiviviikonloppuja ja iltapäivän pituisia tutustumiskertoja järjestetään, jos osallistujia on tarpeeksi. Lisätietoja voi kysellä kouluttajilta Kaisa Kokolta ja Marianna Räsäseltä. Sähköpostit ovat muotoa etunimi@osuuskuntakuje.fi.

 

Keväällä English Improv Night-klubeilla esiintyi muun muassa Juho Suikkanen, Jukka Kääntä, Viljo Rissanen ja Kaisa Kokko. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.