ImproKampuksen kurssit jatkuvat tammikuussa

Vuoden verran pyörinyt Kujeen ImproKampus jatkuu taas tammikuussa, jolloin käynnistyvät niin alkeis- kuin jatkokurssit. Tuttuun tapaan improvisaatioon ja sen tarjoamiin työkaluihin, kuten kuuntelemiseen, läsnäoloon ja esiintymiseen, voi perehtyä suomeksi ja englanniksi. Paitsi että impro on hauska ja yhteisöllinen harrastus, tarjoaa se uusia ajatuksia työelämään ja muuhun arjen vuorovaikutukseen. Kevään kurssit järjestetään Kujeen uusissa toimitiloissa Learning Hubilla osoitteessa Yliopistonkatu 36.

Vuoden ensimmmäisellä opintojaksolla alkavat viikottaiset alkeiskurssit niin englanniksi kuin suomeksi. Nämä kurssit, Improvisaatio I ja Improvisaton I, ovat suunniteltu ensikertalaisille, joilla ei ole aiempaa kokemusta improvisaation parissa.

Portaittain etenevästä kurssitarjonnasta käynnistyvät tammikuussa myös Improvisaatio II ja Improvisaatio III -kurssit, joista ensimmäinen on aiemmin improa harrastaneille tai alkeiskurssin käyneille ja jälkimmäinen II-kurssin käyneille. Lisäksi helmikuussa on mahdollista suorittaa kakkoskurssi viikonlopun mittaisena intensiivikurssina.

Jos kynnys kokonaisen kurssin aloittamiseen tuntuu vielä liian korkealta, on nyt myös mahdollista kokeilla impron alkeita ilmaisilla tutustumiskerroilla. Improamista voi testailla ja ImproKampuksen toiminnasta kysellä heti viikolla 2, jolloin on suomenkielinen tutustumiskerta maanantaina 8. päivä ja englanninkielinen seuraavalla viikolla maanantaina 15. päivä.

Vaihtoehtoja on monenlaisia, joten rohkeasti mukaan improvisaatioteatterin pariin. Kurssit järjestetään, jos ilmoittautuneita on tarpeeksi. Kannattaa houkutella kaveri mukaan! Ilmoittautuminen käy parhaiten ImproKampuksen omalla sivulla olevan lomakkeen kautta, jonka jälkeen sähköpostiin tippuu lisätietoja.

Tervetuloa ImproKampukselle!

Ilmoittaudu mukaan >> 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.