Kevään uusi improesitys on Duonpuoleinen

Kujeen kevätkaudella nähdään uutena improvisaatioteatteriesityksenä Duonpuoleinen, joka koostuu useista kahden hengen kokoonpanoilla improvisoiduista pienoisnäytelmistä. Duoina on vaihtuvia näyttelijöitä Jyväskylän eri improvisaatioteatteriryhmistä ja nähdään joukossa myös englanninkielisiä improja.Tarkemmat tiedot pienoisnäytelmistä ja muut lisätiedot löytyvät esityksen omalta sivulta.

Lue lisää >> 

Ensimmäinen esitys on Ravintola Katseessa (Väinönkatu 26) keskiviikkona 10. tammikuuta 2018 kello 19, jonka jälkeen Duonpuoleista esitetään kerran kuussa. Liput ovelta 6 euroa ja ennakkoliput verkkokauppa Holvista euron halvemmalla.

Osta lippu esitykseen >> 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.