Opettajaksi ImproKampukselle

Haluatko opettajaksi ImproKampukselle? Kujeen vuoden 2017 alusta asti pyörinyt improvisaation opetuskeskus, ImproKampus, etsii toista opettajaa vetämään improvisaatiokursseja. ImproKampus on ensimmäinen laatuaan Suomessa ja sen portaittain etenevä koulutusohjelma toteutetaan suomeksi ja englanniksi. 

Toivomme uudelta opettajalta luonnollisesti vankkaa kokemusta improvisaatioteatterista. Lisäksi toivomme, että sinulta löytyy kokemusta ryhmäohjaamisesta tai vastaavaa koulutusta. Pestin palkkaus on tuntiperusteinen toteutuvien kurssien mukaan ja tuntipalkka sovitaan yhdessä.

Kiinnostuitko? Toimita meille vapaamuotoinen hakemus ja liitä kylkeen CV:si. Nyt saa irrotella. Käytä mielikuvitusta ja luo hakemuksesi tekstinä, videona tai vaikka kuvakollaasina. Osaamisesi lisäksi meitä kiinnostaa eritoten millainen persoona olet! Lähetä hakemuksesi meille osoitteeseen konttori@osuuskuntakuje.fi torstaihin 15.2.2018 mennessä.

Haastattelut järjestetään helmikuussa tiistaina 20. ja keskiviikkona 21. päivä. Uuden opettajan perehdytys työhönsä toteutetaan maalis-huhtikuun aikana. 

Lisätietoja paikasta voi kysyä ImproKampuksen kouluttajilta Kaisa Kokolta (044 0283 570) ja  Marianna Räsäseltä (050 337 5167).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.