ImproKampuksen kursseja osana Jyväskylän Kesän ohjelmistoa

ImproKampus on mukana tämän vuotisessa kaupunkifestivaali Jyväskylän Kesässä. Festivaaliviikolla järjestetään kaksi improvisaatiokurssia, Olipa Vain Kerran Unenomaisia tarinoita -improleiri lapsille ja Kapasiteetti käyttöön -intensiivikurssi aikuisille.

Lauantaina 7. päivä heinäkuuta alkavalla lasten leirillä inspiroidutaan festarin teemasta, uneksimisesta, ja tutustutaan leikkien kautta impron ja teatterin perusasioihin. Leirin lopuksi, tiistaina 10. päivä, esitetään pienoisnäytelmä, joka syntyy leirin aikana.

Aikuisten kurssi vastaa ImproKampuksen peruskurssia, Improvisaatio I:stä, mutta intensiivikurssi on toteutettu esiintymisjännityksen näkökulmasta. Kesän 3 päivän kurssilla käydään läpi improvisaation perusasioita sekä pureudutaan esiintymistilanteisiin ja kuinka improvisaatio voi auttaa jännitykseen ja pelkoihin. Kurssi alkaa sunnuntaina 8. heinäkuuta ja kerrat ovat kello 10-16.

Ilmoittautua voi sähköpostilla osoitteeseen: improkampus@osuuskuntakuje.fi. Kurssit järjestetään, jos ilmoittautuneita on tarvittava määrä.

Tutustu tarkemmin kursseihin niiden omilla sivuilla:

Olipa Vain Kerran >> 
Kapasiteetti käyttöön >> 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.