ImproKampuksen uudet opettajat

ImproKampus perustettiin vuoden 2017 tammikuussa, jolloin tavoitteena oli luoda koko ajan kasvava ja kehittyvä, asiakkaita aidosti kuunteleva ja palveleva, helposti lähestyttävä improvisaatio-opetuksen keskus. Olemme kulkeneet kohti tätä tavoitetta varmoin askelin. Haluamme taata opiskelijoillemme ilon opiskella yksilön huomioonottavassa turvallisessa ryhmässä, jonka vuoksi pidämme mm. ryhmäkokomme kohtalaisen pienenä. Pidämme näin myös huolen opetuksen korkeatasoisesta luonteesta.

Opettajakunnassa tapahtuu muutoksia alkusyksystä alkaen. Kaisan jatkaessa opetustöitä pääkaupunkiseudulla, Marianna saa rinnalleen kaksi uutta opettajaa, Tinjan sekä Pasin! Tinja on Kujeelle tuttu mm. kesän 2016 lastenteatterinäytelmästä Liisan Ihmemaassa – Muuttuva tarina. Pasi taas on tuttu näky monissa (melkein kaikissa…) Kujeen improesityksissä, kuten Mikäklubissa, English Improv Nightissa ja lapsille suunnatuissa Olipa Vain Kerran -esityksissä.

Tinja Kuvaja tuo ImproKampuksen opetiimiin mukanaan iloista energiaa, joka tiivistyy Tinjan ohjausmenetelmässä itsevarmuuteen, toisten kuunteluun sekä kannustamiseen. Hän tulee työskentelemään Kampuksella varsinkin lasten impro-opettajana, mutta häntä nähdään varmasti myös aikuisten kursseilla. Tinja on sekä luokanopettaja että draamaopettaja.

Pasi Ikonen on monen erilaisen improvisaatiotyylin moniosaaja. Hän on taitava rakentamaan hahmoja, luomaan kokonaisia improvisoituja musiikkiesityksiä ja opettajana hänellä on lämmin ja tukeva ote opiskelijoistaan. Pasi on improvisoija, kouluttaja sekä tutkija.

Tinja ja Pasi jakavat ImproKampuksen opetusfilosofian täysin ja tuovat mukanaan myös uusia tuulia ja näkemyksiä. Uudet ja vanhat opiskelijamme pääsevät tutustumaan Tinjaan sekä Pasiin syksyn mittaan alkavilla kursseillamme. Heidän kanssaan opettamistyötä jatkaa toki myös tuttu opettajamme Marianna.

Nähdään Kampuksella!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.