ImproKampuksen opettajat esittäytyvät ilmaisella tutustumiskerralla

ImproKampuksen syyskausi avataan jälleen avoimilla improtunneilla, jossa pääsee kokeilemaan improvisaatiota ja tutustumaan kampuksen toimintaan. Ilmaisella tutustumiskerralla paikalla ovat esittäytymässä kampuksen opettajat, vanha tuttu Marianna Räsänen sekä uudet opet Tinja Kuvaja ja Pasi Ikonen, joilta voi kysellä kursseista ja improvisaatiosta. Kerta ei sido mihinkään, vaan sinne voi tulla testaamaan improvisaation perusteita ja kokeilemaan olisiko improsta harrastukseksi tai muuten hyödyksi arkielämän tilanteissa. Tutustumiskerta järjestetään keskiviikkona 29. elokuuta klo 18.00 Learning Hubin tiloissa osoitteessa Yliopistonkatu 36.

Ilmoittaudu ennakkoon mukaan ImproKampuksen omalla sivulla olevan lomakkeen kautta. Tämän jälkeen sähköpostiin tippuu lisätietoja.
-> www.osuuskuntakuje.fi/alkavatkurssit/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.