ImproKampuksen avoimet ovet 27. elokuuta

Syyskauden myötä on luvassa paljon uutta. ImproKampus muokkaa kurssikalenteriaan vastaamaan enemmän kurssilaisten ja improa harrastavien tarpeita ja kurssirakenne menee sitä mukaa uuteen ja monimuotoisenpaan suuntaa.

Syksy avataan ImproKampuksen avoimilla ovilla tiistaina 27. elokuuta 2019, jolloin on mahdollista jakaa omia ideoita ja toiveita Kampuksen toiminnasta ja kurssisisällöistä. Tarjoamme tulijoille kahvit ja teet sekä toivomme avointa ja idearikasta kahviseuraa. Pannu on kuumana kello 15-18.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan ImproKampuksen tilaan (Learning Hub, Yliopistonkatu 36), opettajiin ja mahdollisiin tuleviin kurssikavereihisi sekä ennen kaikkea jakamaan ajatuksia improvisaatiosta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.