Ilmainen impron tutustumiskerta uusissa tiloissa 2.3.2020

ImproKampuksen kevätkausi pyörähtää käyntiin maaliskuussa uusissa tiloissa Harjukadulla. Kurssitarjonta avataan jälleen jo tutuksi tulleella ilmaisella tutustumiskerralla, jossa pääsee kokeilemaan improvisaatiota ja jutustelemaan kursseista kampuksen opettajien kanssa. Tällä kertaa pääsee myös ennakkoon kurkistamaan Kujeen uutta toimitilaa osoitteessa Harjukatu 12.

Matalan kynnyksen kokeilukerta järjestetään maanantaina 2. maaliskuuta 2020 kello 18-20. Kurssi ei maksa mitään, vaan kurssimaksuna toivomme vain avointa mieltä ja oivallusta improvisaation hyödyistä arjessa ja sen vuorovaikutuksessa. Tutustumiskerta ei sido kursseihin, mutta toki siellä on mahdollisuus ilmoittautua seuraaville alkaville kursseille. Lupaamme, että täällä ei pakkokaupata kursseja. Lämpimästi tervetuloa!

Ennakkoon voi ilmoittautua ilmoittautumislomakkeella tai tulla vaan paikan päälle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.