Keskusteluapua tarjolla!

Koetko ajankohtaisen tilanteen omassa olossasi? Jylläävätkö tunteet ja ajatukset, mutta niiden jäsentäminen tuntuu haastavalta? Muutos pelottaa, jännittää, ahdistaa? Haluaisitko keskusteluapua?

ImproKampuksen ja Kujeen opettaja Marianna on viittä vaille valmis tanssi-liiketerapeutti (opintoja takana 4v, valmistuminen 12/2020). Lisäksi hän opiskelee psykoterapeuttisia valmiuksia, sekä ratkaisukeskeistä lyhytterapiaa.
Jos koet, että tarvitset keskusteluapua, haluat jakaa kokemuksia ja ajatuksia, käsitellä tunteitasi tai mitä tahansa muuta tämän hetkiseen tilanteeseen liittyen, ota yhteyttä Mariannaan. Hän tarjoaa tällä hetkellä terapiapalveluita etäyhteydellä halukkaille ja apua tarvitseville. Maksuista sovitaan kunkin asiakkaan kanssa erikseen, mutta maksut katsotaan kunkin kohdalla oman maksukyvyn mukaan.

Älä jää asioiden kanssa yksin – ota yhteyttä, niin katsotaan Sinulle sopiva kokonaisuus.
marianna@osuuskuntakuje.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.