Lahjakortteja Hyppytunneille

Onko äitienpäivälahja vielä hankkimatta? Viime hätään on mahdollista tarjota äidille erilainen kokemus improvisaation parista. ImproKampuksen lahjakortteja voi lunastaa niin pitkiin improkursseihin kuin myös uusiin yhden kerran kurssikertoihin, Hyppytunteihin.

Hyppytunti on yhden illan mittainen kurssikerta, joka sopii niin uusille kuin enemmän improa harrastaneille. Se on hyvä tilaisuus kokeilla uusia tekniikoita, lämmitellä vanhoja taitoja ja päästä improamaan muiden improsta kiinnostuneiden kanssa. Hyppytunteja pyritään järjestämään jo kesän aikana heti kun olosuhteet sen sallivat.

ImproKampuksen lahjakortteja voi lunastaa Holvista. Samalla tuet ImproKampuksen toimintaa koronapandemian aikana.

Hyvää äitienpäivää kaikille äitihahmoille ja äitien lapsille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.