Hyppytunnit jatkuvat heinäkuussa

ImproKampuksen yksittäiset improkerrat, Hyppytunnit, saavat jatkoa. Kesällä on vielä kolme kertaa, joista heinäkuussa on Tinja Kuvajan vetämät Irtipäästöjä ja Kertoillen sekä elokuussa on Pasi Ikosen luotsaama paljon pyydelty musiikkiaiheinen improkerta.

Irtipäästöjä avaa heinäkuun tiistaina 7. päivä ja silloin irrotellaan nimensä mukaisesti lyhyillä ja helpoilla tekniikoilla. Viime kerralla, Varikkokäynnillä, avattiin ja venyteltiin kehoa, nyt sama tehdään mielelle iloiten improvisaatiosta ja yhdessä tekemisestä.

Tervetuloa tunneille tuulettamaan kesäpäätä! Ilmoittautumisena käy tälläkin kertaa ennakkolipun ostaminen Holvi-nettikaupasta:
ImproKampuksen nettikauppaan >>

Tarkempia tietoja löytyy Hyppytuntien omalta sivulta:
Lisätietoja Hyppytunneista >>

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.