ImproKampus etsii uutta opettajaa

Elämäntilanteet muuttuvat ja ImproKampuksen opettajakolmikko tarvitsee vahvistusta ensi syksystä alkaen. Haku uudeksi opettajaksi on nyt avoinna.

Uudelta opettajalta toivotaan vankkaa kokemusta improvisaatioteatterista sekä ryhmän ohjaamisesta. Plussaa ovat erityistaito tai kiinnostuksen kohde, josta voisi kehitellä oman kurssikokonaisuuden, sekä halu olla mukana kehittämässä ImproKampuksen toimintaa ja sisältöjä. Palkkaus on tuntiperusteista ja sen suuruus sovitaan yhdessä.

Vapaamuotoiset hakemukset ja CV:t tulee lähettää osoitteeseen konttori  (a ) osuuskuntakuje.fi maanantaihin 27. heinäkuuta 2020 mennessä. Käytä vapaasti mielikuvitusta, koska haluamme nähdä kuka olet työhistoriasi takana. 

Haastattelut järjestetään 3. ja 4. elokuuta 2020. Uuden opettajan perehdytys työhön toteutetaan elo-syyskuun aikana. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä ImproKampuksen Marianna Räsäseltä  osoitteesta marianna ( a ) osuuskuntakuje.fi. 

Lue lisää rekrystä >>

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.