Viimeisellä Hyppytunnilla tutustutaan musiikki-improon

ImproKampuksen kesäkauden viimeinen Hyppytunti on tiistaina 11. päivä elokuuta, ja silloin teemana on paljon toivottu musiikki-impro. Pasi Ikosen vetämällä Improa oma hittibiisisi-kerralla treenataan improttuja lauluja sekä tehdään musiikista inspiroituneita kohtauksia ja impromusatekniikoiden klassikoita. Kerta ei vaadi aiempaa osaamista musiikki-improvisaatiosta eikä laulutunteja, pelkkl kiinnostus aihetta kohtaan ja kokeilunhalu riittävät. Tervetuloa mukaan musiikin maailmaan!

Tarkempia tietoja löytyy Hyppytuntien omalta sivulta >>

Ilmottautumisena toimii tälläkin kertaa lipun ostaminen ennakkoon Holvi-nettikaupasta: ImproKampuksen nettikauppaan >>

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.