ImproKampuksen syyskausi avataan ilmaisella tutustumiskerralla

ImproKampuksen kevätkausi uusissa Harjukadun tiloissa tyssäsi alkuunsa pandemian takia, mutta nyt syksyllä yritetään uudelleen, mikäli muuttuvat olosuhteet ja viranomaissuositukset kauden mahdollistavat. Syyskauden pitkät kurssit ovat nyt julkaistu ja ne löytyvät ImproKampuksen omilta sivuilta. Luvassa on syyskuussa alkeiskurssi (ma 21.9. – 16.11.2020) ja marraskuussa jatkokurssi (30.11.2020 – 8.2.2021) sekä pitkän improvisaationäytelmän teemakurssi (ti 17.11. – 8.12.2020).

Kampuksen syyskausi avataan jälleen jo tutuksi tulleella ilmaisella tutustumiskerralla, jossa pääsee kokeilemaan ilman sitoumuksia improvisaation perusteita sekä kyselemään kursseista kampuksen opettajilta. Kokeilukerta järjestetään maanantaina 14. syyskuuta 2020 kello 18-20. Lupaamme, että täällä ei pakkokaupata kursseja, vaan tarjoamme tilaisuuden oivaltaa impron hyödyt niin työelämässä kuin muussa kanssakäymisessä.

Ennakkoon kursseille voi ilmoittautua ilmoittautumislomakkeella >

Poikkeuksellisesti toivomme myös ennakkoilmoittautumista ilmaiselle tutustumiskerralle, jotta osallistujamäärää voidaan ennakoida ja kerätä yhteystiedot viranomaissuositusten mukaisesti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.