ImproKampuksen uusi opettaja on Kaisa Eräpuro

Operekry on päättynyt ja ImproKampuksen uutena opettajana joukon jatkoksi liittyy Jyväskylän impro- ja draamakasvatuskentältä monelle tuttu Kaisa Eräpuro. Iloinen ja empaattinen Kaisa tarttuukin heti toimeen Pasin parina syksyn alkavien kurssien parissa Mariannan ollessa äitiyslomalla ja Tinjan toisella paikkakunnalla. Lämmin kiitos kaikille muille hakemuksen lähettäneille ja haastatteluissa käyneille.

Tässä Kaisan terveisiä syyskuussa alkavien kurssien lähestyessä:

Hei! Mahtavaa olla mukana ImproKampuksen opetiimissä!

Olen pian valmistuva opetuksen ja draamakasvatuksen alan ammattilainen ja kokenut improvisaatioteatterin harrastaja ja opettaja. Improvisaatioteatteri on hyvin lähellä sydäntäni. Näen, että sen kautta voi tehdä, kokea ja oppia jatkuvasti uusia upeita asioita. Opettajana olen lempeä, innostava ja kannustava. Minulle on tärkeää, että jokaisella on hyvä olla ryhmässä. Tärkeää minulle on myös, että meillä on hauskaa ja mukavaa yhdessä improvisoinnin parissa.

Odotan innolla, että tapaamme kursseilla!

Tervetuloa tiimiin, Kaisa! Kaisaan ja muuhun ImproKampuksen toimintaan pääsee tutustumaan paikan päällä ilmaisella tutustumiskerralla 14.9. kello 18 alkaen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.